Yipp! Smirre här.

Second Life fungerar inte som det ska och det är det här "media pluggin kit" som ställer till det, vet inte vad det är och allt som står på det är på Engelska.

På onsdag ska jag installera om Second Life och se om det fungerar då. Torbjörn jobbar på onsdag och han har koden till föräldralåset och ominstallationen tror jag att jag klarar själv.

Vattnet i brunnen har tagit slut och det är många här omkring vars brunnar har sinat. Mor sa att vi ska ordna en djupborrad så på tisdag kväll ska det komma folk från Hässleholmms brunnsborrning och kolla hur de ska göra en djupborrad brunn.

Har annars varit i skolan idag och träffat mentorn och pratat med henne om mina mål med utbildningen.

Pillade med min stad innan på Facebook och där går det bra och det funkar som det ska iaf.Fått råd till min Missilfabrik nu! ^__^Gjort Inarihelgedomen bättre och flyttat den så den har en mer cental plats i Vulpesholm och där den låg innan har jag gjort en fin trädgård! ^__^Uppdateat polisstationen också.

*kram!* från Smirre