Yipp! Räven är online.

Var på Second Life i går förmidda och hade trevligt på The Ark! =^__^=

Var en del lurvisar där och en stor drake! ^__^

Träffade en trevlig räv att prata lite engelska med. Han var från USA. ^__^

Jag, min moder och Olle var i Kristianstad och köpte bl.a. en platt-TV till vardagsrummet. :D Jag köpte också spelet Sniper Elite för PC. Det är ett väldigt realistiskt sniperspel och Wikipedia skriver mer om det fast de visar X-box verionen - men det är PC versionen jag köpte.

Olle förökte kopla in Tv,n men det funkar inte med överföring från DVD-recordern till TV,n då det är mes scart. Mårten kommer på tisdag för han ska fixa lite med min dator och då får han försöka fixa med Tv,n också. Antagligen så måste man ha en hdmi-kabel eftersom det är en HD-tv. Men sen blir det ju superbra bild! ^__^

Idag har jag mest slappat och varit på Second Life! ^__^

Var en del furries i luskwood, alltid kul att vara i Luskwood! ^__^

I eftermidda har jag suttit och spelat Sniper Elite på min XP-burk! Gick rätt bra! =^___^=

Kram från Smirre