Yipp! Smirre här.

Fox goes fluff! - Alltid lika rolig då den dyker upp på FB!

Renamonräv!

HYENAFURSUIT!TVÅ DAGARS HÅRT ARBETE!

Tisdag:
I tisdags morse så höll jag på med Farmville, jag och min fru Mickelina hade ju fått en son, han har vuxit nu från bebis till pojke. Han heter Kim och vi ska lära upp honom att sköta gården!

Spelade sen Call of Duty!

Klarade uppdraget SUSPENSION - där man ska ta sig över bron och jag fick ner helikoptern, dock inte med G36an som i videon, utan med en RPG!

Spelade sen uppdraget - TEAMPLAYER och klarade det galant också!


Sen mellan klockan 10 och 14 så jobbade jag hos Grävling i First Life, Zebra och jag fixade lite i butiken och sen var vi på baksidan av Handelsträdgården och röjde sly och annat visset på en stor kulle. 20 x 30 meter och där ska vi sätta blommor sen. Var stekande sol och ett tufft jobb att röja, jämförde vårt trädgårdsarbete med "Slaget om Hamburger Hill" och ni nu sett den, en av de bättre krigsfilmer om Vietnamkrifget som gjorts!
Zebra hjälpte mig att få upp en lysrörsarmatur i hallen också på kvällen!

Onsdag:

Jobbade hos Grävling 10-14, Blåräv och jag röjde dock inget på kullen, för det är nästan klart. Någon enstaka pinne står kvar. Däremot samlade vi ihop alla torra och mögliga tomatplantor som jag och Zebra plockat ner. Vi samlade ihop dem och bar ut dem från växthuset, dammade som sjutton.

Sen noppade vi Penséer och gick en lång runda med Grävlings håriga Schäfer som har två hål i nosen och ett hål i vardera örat - är det inte fantastiskt att Schäfern har det?

Var sen ut till huset i Norra Sandby och röjde rejält, jag höll på att fixa i köket och fick ihop 4 sopsäckar med skräp samt hittade en del saker, b.la. köttkvarnen och degkroken till mors hushållsassistent av märket Bosch.

Jag hittade också ett par träaskar som jag gjort i slöjden på Dammsdal och i en av dem låg min dikt om att vara vild, samt jag hittade min gula äggkopp och den gula muggen som jag hade som barn, den som jag frågat om så många gånger - gul plastmugg med en räv på, men det är faktiskt en röd katt. Jättesöt ändå.

Samt fler kottar från Gran Canaria!

Sen hjälptes Blåräv och jag åt att sätta färdisorterade lådor etc. i samlade grupper. Så vi lätt kan ta hand om det och det mesta skräpet åkte ut på sophögen. Mest gamla konserver och en massa pappersskräp och plast som mössen haft roligt med i vinter.

Blåräv var in i Spökrummet och fixade med köpmansdisken, den och frysboxen vill jag ha ut hit till New Tokyo (Finja.) Samt ett vitt plåtskåp som står i DVD-rummet.

Zebra och jag ska ut i huset sen idag och städa och jag ska torka av i alla köksskåp samt bänkar och spis.

Ska ev komma folk och titta på huset sen i veckan!


DJURRÄTT!

*Kram!*