Namn Mikael
Alias Smirre Kirax
Hemstad Hässleholm - Finja
Födelsedatum 18 februari 1975
Stjärntecken Vattuman (20/1 - 18/2)
Sysselsättning Pysslar med lite av varje
Intressen Rovdjur och djurrätt, Furry Fandom, Gaming, Teknik, Vetenskap och Militära saker.
Hemsida http://smirrekirax.simplesite.com/
Facebook https://www.facebook.com/smirre.kirax
Fursona Antropomrf räv
Religion Ser mig som Shintoist. Tror på rävguden Inari och vargguden Fenrir.
Politik Vänsterliberal med fokus på djurrätt, vargar, IT och vetenskap.
Älskar Mina vänner, Furries, Djur och att resa.
Hatar Mobbning och orättvisor. Djurplågare, pedofiler och troll.

SMIRRE KIRAX!

Jag har Aspergers Syndrom och ADHD. Har personlig assistans 24/7 genom Tindra. Bor i Finja och bor granne med min Mor som hjälper mig med ekonomiska saker och kontakter osv.

Har akvarium och en katt som bor tillsammans med min Mors katt.

Jag reste till Japan 2012 och det var en stor upplevelse, det var då jag b.la. besökte Inaritemplet och konverterade till Shintoismen.

Brukar åka till Stockholm en gång per år för att vara med på Nordic Fuzz Con som är ett stort konvent för Furries.

Varit i Danmark många gånger, samt Norge, Finland och Tyskland. Har också varit på Gran Canaria 4 gånger.

Jag har inte körkort och får inte ta körkort på grund av mina diagnoser.

När jag var mellan 17 och 22 år så tog jag flyglektioner i Hässleholms flygklubb och flög segelplan, Cessna och Piper med instruktör. Idag är jag medlem i F-10,s kamratförening och har tillgång till en flygsimulator på F-10. Jag bygger också modellplan och dem finns på FAF!

Hade det rätt tufft på vissa skolor och arbetsplatser med mobbning, hot och trakasserier som gjort att jag är rätt osäker i sociala situationer. Men jag funkar bra ihop med andra Furries och andra som jag delar intresse och värderingar med.


SmirrSoft WARGAMES!
Tass! Tass! - Smirre Going War!
Jag gillar att spela krigsspel som Call of Duty och Delta Force osv, samt gillar flygsimulatorer och flygspel med stridsuppdrag. Tycker också om att leka stridspilot när jag åker bil och i min fantasi så är jag min furrykarraktär som krigar tillsammans med andra Rävar, Vargar, Lodjur, Sergaler, Drakar, Tvättbjörnar osv mot onda människor!

FURRY FANDOM!  
Furrykulturen är min stora passion i livet och furryidealen och djurrätten är det jag utgår ifrån i mina ställningstagande och mitt sätt att vara, tänka, känna och agera! ><3


><3 FURRY PRIDE! ><3

><3 ANIMAL RIGHT! - FURRY PRIDE! - WORLD WIDE! ><3

Jag var uppväxt med pingströrelsen och kristendom som liten, när jag kom till Dammsdal när jag var 11 år och det jag fick uppleva på lägerskolor ute i vildmarken, arbetet kring djurrätt, vargar, miljö osv fick mig att börja tänka i nya banor än kristna banor. Insåg redan tidigt att sätta människan före andra djur är något som är väldigt fel och strider helt mot vad furryvärlden och djurrättsrörelsen står för och dessutom tycker jag att det är direkt motbjudande och vedervärdigt. Det synsättet att sätta människan över andra djur är inget som ska accepteras i ett demokratiskt samhälle som har djurrättslagar!

Under åren på Dammsdal så präglades en djup kärlek och vördnad för de vilda djuren och jag började identifiera mig som en Varg. Var en del andra på Dammsdal som också såg sig som Vargar. Begreppet "Furry" fanns dock ännu inte i mitt metvetande, det var först när jag kopplade upp mig på Internet som en helt ny värld öppnades för mig och jag fick kontakt med andra Furrisar i Sverige.

Dock sökte jag mig tillbaka till Pingstkyrkan i slutet av 90-talet men kände att jag passar verkligen inte in där. Jag hade redan kontakt med furrygrupper och djurrättsgrupper på Internet och en del av pingstvännerna och även pastorn som jag gick och pratade med var väldigt fördömande mot både djurrättsaktivister och furrisar, de menade på att det är Antikrist och Djävulens verk och att omkullkasta Guds ordning och att Furry Fandom och Djurrättsföreningar och dylikt skulle jag inte befatta mig med för det är ont och syndigt. Pastorn skulle även med handpåläggning och tungotal "driva ut Aspergerdemonen" ur mitt huvud. Vilket jag upplevde som oerhört kränkande.

Så jag lämnade Pingstkyrkan och tar avstånd från al Abrahamitisk religion, det vill säga både Kristendom, Islam och Judendom - därför dessa religioners synsätt strider helt mot de värderingar som jag har och som jag delar med de flesta andra Furrisar och Djurrättare.

Buddhismen och Indianernas naturreligion är betydligt bättre religioner och i Shintoismen som just är dyrkan och vördnad av naturen och de vilda djuren har jag funnit en trygghet, styrka och mening.

2012 reste jag till Japan i 8 dagar, där jag besökte Fujimi Inari Taisha, ett tempel helgat åt Rävarna. Jag besökte även ett Buddhisttempel för meditation och Shintoistiska parker etc. Upplevde en stor andlig mognad under mina 8 dagar i Japan.

Jag är som frihetsälsKande furrie och djurvän klart motståndare till Abrahhamitisk religion!

DJURRÄTT!

Att värna de vilda djuren är en sak som jag brinner starkt för. Jag är för stängare djurskyddslagar och är för parkrangers som skyddar rävar, vargar, lodjur etc.

De vilda djuren är något som är närmast heligt för mig och jag reagerar väldigt starkt mot djurplågeri och att man skändar djur. Jag tycker också att det är direkt motbjudande att sätta människan över andra djur och något som jag har stark avsky emot.

Det är viktigt att lagstifta med lagar som sätter stopp för vidrigt djurplågeri som pälsdjursfarmer, djurförsök och cirkus. Samt att hårt begränsa jakt. 

Jag är medlem i Jaktkritikerna.

Jag är fostrad att stå upp för och värna Vargar och andra Vilda Djur! ><3

En gammal vind av revolution blåser genom Vargarnas rike!
Dunkla gråpälsade gestalter dväljes i midnattsskogens skuggor!
Av Vargavinterns köld krönade till furstar!
Flocken är samlad och svär blodhämndens ed!

I hat vi Guds boning beskådar!
Visioner av aska våra sinnen besätter!
Ett sken av hämnd lyser i nattens Vilddjursögon!
Av eld från Pestgudens öde!

Under stjärnhimmlens nattliga glans!
Vi svor den Vargarnas heliga pakt!
Insvepta i frostdimmans dystra slöja!
Vilddjur av ödemark och skog!

Stolta vi bränner Jahves tempel
och bränner de Kristna på flammande bål!
Mot den Mänskliga pesten vi strider!
I Månsken glänser vårt iskalla stål!

I dimmhöljd nattfärd genom Skogen!
Vi vandrar i skenet av brinnande kyrkor!
Vilddjurens revolutionära lågor flammar!
För evigt i gråpälsade Vargars hjärtan!

Mäniskornas Gud faller från sin usla tron av lögner!
Ty detta uråldriga rike av Vildmark skall åter bli vårt!

En praktfylld midnattsfärd genom dimman, i de
revolutionära flammornas sken!

HAIL THE WOLF! ><3

FOX POWER ROCK´N´ROLL! - PRISA INARI!

FURRY 4EVER! ><3

Smirre Kirax på Internet!

Smirres Hemsida!

Smirres Furrysida!

Smirrecons!

Smirre Online!

FurAffinity!

Smirres Resor!

Furry Air Force!