Pip i Nosen! - Smirre är online.

Nu är det snart dags för det årliga Nordic Fuzz Con! =^__^=

Här är en YT-video med furrisar som ger respons på Zootopia! =^__^=

SERIE!

Varit en lugn söndag, Zebra har assisterat. Har gått en lång runda med Håriga Schäfern och sen satt och pratade med Grävling en stund.

Vi pratade b.la. om Donald Trump. Har sen googlat runt om Donald Trump för att få veta mer. Hans politik innefattar ju både bra och dåliga saker. Han är ju för GunRights och kommer vara tuff mot IS om han blir president och det är ju av godo men sen vill han ju riva upp Obama Care som Obama tillsatte för att ge en mer rättvis sjukvård i USA och Donald Trump ser Sverige som ett varnande exempel där staten sköter en del i samhället. Så Donald Trump är en rätt så högerinriktad politiker.

Frågan är ju hur han ställer sig till djurrätt, furry, miljö och andra viktiga frågor! Donald Trump vill ju bygga en mur mot Mexico - precis som Israel har byggt en mur mot Palestina. Frågan är ju om en sådan sak gynnar USA. Tror inte det blir så bra nej utan kommer öka konflikten mellan Mexico och USA.

Viktiga frågor jag tycker att Donald Trump borde ställa sig bakom är ju att gynna naturreservat och utöka naturreservaten, samt ge Djurpolisen mer resurser och även utveckla en djurrättsmilitär. Samt gynna och stödja Furrykulturen och verka för att få furry ska bli så globalt som möjligt!

Jag tycker inte han ska in och peta i sjukvårdsreformen som Obama har satt upp på agendan, för sjukvård/omsorg och skola och försvar ska Amerikas Förenta Stater sörja för att den är av bra kvalitet och gynnar alla Amerikaner!

Höja standarden och infrastrukturen i slumområdena och göra Amerikanska städer attraktiva även utanför centrum är också en viktig fråga samt bygga handelsförbindelser mellan USA och EU! En tullfri handel mellan USA och EU anser jag vara av godo samt få alla Europas länder med i NATO och samarbeta mot den hotande terrorismen från Mellanöstern. Men samtidigt ge stöd till Mellanösterns folk att resa sig upp mot IS och deras brutala system!

Annars FaceBookat en del i kväll och skypat med en annan furry om olika intressanta och mystiska fall!

RAFAELE - FRANSKA JETFIGHTERS!

 

Värmeljushållare Drake!

Bisarr Japansk Skämtfilm! :-D

Tonåring trodde att kassettspelaren i bilen är laddningsport för iPhone!

En ung kille klagade hos en bilhandlare att laddningsporten för hans iPhone inte fungerade. Han hade nog aldrig tidigare sett en kassettbandspelare.

En ung bilförare åkte in till en bilhandlare i Lockport, New York för att klaga på sin nya begagnade bil. 

Hans klagomål? Jo, laddningsporten för mobiltelefonener verkade inte fungera, samt att den repade displayen på hans iPhone. 

Killen måste ha varit så pass ung att han aldrig upplevde tiden då vi alla levde med kassettbandspelare!

KÄLLA!

Han fäster tejp på vasen och avslöjar ett briljant knep som jag aldrig har tänkt på!