Pip i nosen! Fälla hår, fjun, fluff, pip! Smirre hårig, luden, fjunig räv med två hål i nosen är online!

Igår kollade jag och Silverräven på sista programmet av Vikings, blev en räd mot Nordborna och Ragnars yngsta söner strök med. Finns en serie 2 också.

Idag har jag hjälpt mor en del och och kollat på film hos mor, Den vilda jakten på Cadillacen med Louise de Funes! Den var både spännande och rolig!

Varit och köpt mer Kan Jang!

Frenzee har ritat lite teckningar!

RÄVAR! =^_^=

Furries! =^_^=


INFO!

ÄLSKA VARGAR!

PARKRANGERS OCH NATURRESERVAT FÖR VARGAR!

Regeringen gav idag i uppdrag åt Jordbruksverket att inleda bildandet av ett kompetenscentrum för alternativ till djurförsök (3R-frågor). Djurens Rätt välkomnar och applåderar beslutet, inrättandet av ett sådant center är ett krav som vi har drivit under lång tid!

Däremot är vi kritiska mot den delen av beslutet som handlar om att centret ska finansieras inom ramarna för Jordbruksverkets nuvarande budget.

– Vi anser att det måste avsättas nya och tillräckligt med medel för att bilda och driva ett 3R-center, minst 10 miljoner kronor årligen. Om det ska finansieras inom ramarna för Jordbruksverkets nuvarande budget innebär det sannolikt att inte tillräckligt med pengar avsätts och därmed är det risk för att 3R-centret blir ett misslyckande, säger Staffan Persson, ansvarig för djurförsöksfrågor på Djurens Rätt.

LÄNK!

ALVERFILM!

Här försöker VD,n köpa sex av 12 åring! - Journalist avslöjar pedofilen, i USA har man iaf vett att lära barnen att skydda sig mot dessa vidriga pedofiler!

Hade jag haft barn så hade jag lärt dem att hantera och använda vapen för att de ska kunna skydda sig mot så väl pedofiler som mobbare! Varken barn, djur eller furries ska fara illa i ett sunt samhälle! Det är min åsikt!

*Kram!*