Yipp! Räven är online.

Att jag gillar vapen och att leka krig är väl inget som undgått någon! =^.^=

Som sagt så tycker jag det är en rättighet att äga och bära vapen för att skydda sig själv, sin familj, sina vänner och skydda de vilda djuren - även om jag vet att alla inte tycker så, men det är min åsikt och jag står för den! Ett vackert och kraftfullt vapen är även en statussymbol anser jag!

Jag brukar kolla på American Guns på Discovery och det utgår från Gun Smoke som är en firma som designar, bygger, köper och säljer vapen och de har en profsig hemsida också! Kollade på det i går tillsammans med Alfonso och de visade bl.a. hur de byggde en exakt kopia från den gamla westerntiden, en Colt Walker och det är verkligen en raritet!

Här är några av mina statussymboler! =^.^=


Vapen 1 är en M60 med granatrör för pansarbrytande granat.

Vapen 2 är en M-16 med granattillsats för 40 mm granater av olika typ samt på sidan en laserguidare för att belysa mål med laser vid flygunderstöd med stridsflygplan och attackhelikoptrar.

Vapen 3 är en AK47 Kalasjnikov.

Vapen 4 är min nyaste karbin som är en XM8 med rödpunktsikte och avståndsmätare. Den har precis som M-16 geväret läge för olika typer av skjutning, enkelskott, 3 skott och automateld.Jag spelar ju en hel del krigsspel där jag antingen är pilot eller Sniper och ute i boden ligger material till att bygga en Barett M82!

Joysticken har Alfonso hjälpt mig att laga, alltså den joysticken som jag har i bilen för jag brukar som sagt vara stridspilot när jag åker bil. Råkade ju sätta mig på den innan så den knäcktes men Alfonso viste hur man skulle laga den så innuti den sitter nu en bit armeringsjärn och den är fylld med härdande plast så den funkar utmärkt nu.


Mors nya Ford Mondeo är ju en F-22 Raptor i min fantasi! =^.^=

*Kram!* från Smirre