Yipp! Smirre här.

Jag och Olle har städat min lya och sen har jag chattat med en annan räv om Second Life och prickskyttegevär medmera. Barret M82 är ett relativt bra pricskyttegevär som jag brukar använda i spel när jag är sniper men min vän berättade om ett grymt kraftfullt pricskyttegevär som heter Leopard någonting som på långt håll slår ut stridsvagnar.

Så här ser det vapnet ut.

Här är en video där de rankar de bästa prickskyttegevären.

Annars i kväll har jag spelat Call of Duty MW3 och det funkar bra nu, tänker skapa ett rollspel på krigstema där Foxylvanien blir angripet av en ond människa och hans soldater men är för trött nu. Den onda människokarraktären ska heta "General Tänzer" och göra ett miltärt angrepp på norra Foxylvanien och rävarna ska slå tillbaka hans trupper och detta ska bli upptakten till Tredje Världskiget mellan rävar och människor. Men är för trött nu att skapa men ska jobba på det i helgen och CoD med flera spel samt rollspelande med modeller ska ingå i detta WW3 mellan vulpiner och humaner.

Hade tänkt vara lite på Second Life också men är för trött, min vän som jag chattade med visade en söt bild på en söt steampunk-rävinna i Second Life! =^__^=

Kram från Smirre