Vulpredator är byggd på konceptet av A-10 Warthog men med en del modifieringar och bättre teknik, sen är den ju som sagt en drönare - vilket betyder att den har ingen pilot utan en dator med artificiell intelligens flyger den. Vulpredator kan antingen fjärrstyras eller flyga själv och samarbeta med andra drönare och ingå i större förband med stridsflyg, helikoptrar, stridsvagnar, fartyg och djursoldater.

Vulpredator är utvecklad av Foxylvanska Staten men används av flera djurgrupper och inte uteslutande av rävar.

De yttre rotorerna på vingspetsarna gör att den kan starta och landa vertikalt och hovra som en helikopter, annars så har den två utom liggande jetmotorer som attackplanet A-10 Warthog och flyger som det på distans.

BEVÄPNING!

En inbyggd 8 pipig 35 mm Gatlingkanon med plats för 3800 skott.

Beväpningen är alltid 12 stycken AGM-65 Maverick = Laserstyrda markmåls-robotar. De mellersta vapenstationerna på vingarna är anpassningsbara för olika typer av vapen.

Al 1: Jaktrobotar mot fientligt flyg. Meteror eller Iris-T. Antal 4.

Al 2: Två stycken 900 kilos GPS styrda J-DAM Bomber eller fyra laserstyda bomber.

Al 3: Raketkapslar för 30/50/70 mm raketer eller klusterbomber eller napalmkapslar.

Al 4: Fyra stycken torpeder av typen SperFish för ubåtsjakt eller två sjömålsrobotar mot ytgående fartyg.

Almänna fakta!

Max hastighet: 670 km/t

Max höjd: 6800 meter.

Räckvidd: 1500  kilometer. - Lufttankning: JA - möjliggör längre flyguppdrag.

Teknik!

2 stycken pulsradar, en för luftrummet och en mot marken. Kraftfull kvantdator med artificiell intelligens och två kärnor. Skydd mot EMP. Ladarsystem och GPS navigator med BAT-enhet. Laserpekare och IR kamera samt optisk kamera för både dag och natt. Igenkänningssystem för fientliga mål och för att upptäcka mål som flyttats under tiden. Topphemlig utrustning som ser förbi aktivt kamouflage. Enhet för att hålla koll på våra egna markförband med IR-bacoonlights. MilCom Sambandselektronik. Krypterad satellitsändare.