YERF! Räven är online.

Rävar från FaceBook! =^.^=


=^.^= FURRY! =^.^=

Det pågår ett furrykonvent i England!

Trådar om ConFuzzled!

Svenska Tassar!    SveaFur!    Konventets Hemsida!

WikiFur!

Tyvärr så hade jag inte råd att åka och är mycket nu med flyttprojektet, få villan i Norra Sandby såld och måste hjälpa min mor mycket! men jag är glad över att se hur kul och bra de andra furrisarna har det!

Den 1e Juni är det FLYGVAPNETS FLYGDAG på F-17 i Ronneby! Frågan är dock hur man gör med transport dit. Mor säger att jag inte kan åka nu, för det går åt bensin och är så mycket att fixa med. Synd, för jag hade gärna velat se flyguppvisningen då de dels ska öva luftstrid, flyga med både F-18 Hornet och 39-Gripen, samt Team 60 kommer vara där och de flyger med JA-37 Viggen och med Spitfires och Mustanger! Iaf är det Crusing i Hässleholm i morgon, så hoppas jag och Ronny får några timmar ledigt att åka på den!

Mer FURRY!

Malmerfors RÄVSERIER är uppdaterade! - FOX POWER YEAH! - Polisen hittar både pälsfarmarens hembränningsapparat och flickan som ligger bakbunden i buren. Blir nog att skaka galler i några år för herr pälsfarmare och sen kan man väl hoppas rävarna får tag i honom när han blir utsläppt och flår honom och gör en matta av hans hud och har grillfest och käkar upp honom! :-P

Hjorten Ant på FA - har massor av fina foton på både furrisar och flygmaskiner!

Har lagt till en del favoriter på min FA! - Bläddra framåt för att se fler!


Räv & Katt som är vänner!

Läs artikeln! - den är på Engelska!


KAKA!!!


Igår och idag!

Igår så gick jag en runda i skogen med Börjes schäfer, Nelly och Zebra hade sin hund med sig. Kollade på kossorna och jag lekte krig vid den gamla ödegården. Var på Maxi och handlade och fixade i mors lägenhet med att sätta upp persienner och gardiner. Samt plocka upp en del saker från flyttlådor. Mor har ju miljoner saker. På Maxi köpte jag en extratidning från Illusterad Vetenskap om vårt solsystem och hur det är på de olika planeterna, mycket intressant. Rymden har alltid fascinerat mig. La mig rätt tidigt igår.

Idag så var jag på Sergal Nation i morse.

Alltid kul att vara med Sergalerna, lungt och bra ställe att besöka på morgonen!

Varit ut till Norra Sandby idag och kollat postlådan, min ordinarie Illustrerad Vetenskap hade kommit och även Norra Skåne, fast jag inte prenumererar på den längre - så skickas den ändå ibland.

Har plockat ner en massa vin, saft och sylt i lådor och kört till mors lägenhet. Samt några andra saker som vinstället och lite andra prylar.

har köpt två algätare till mitt akvarium, då det är algprickar på glaset och på kraniet.

Min gobbeläng med räven och tjädern har jag plockat ner på mitt rum. den ligger ännu i bilen, men ska tvätta den i morgon. Vågar inte köra den i tvättmaskinen, så jag får tvätta den by paw i handfatet.

Sen blir den fin att ha i hallen!

Under seneftermiddan och kvällen har jag gjort lite FaceBook och skördat, sått och matat mina djur på min virtuella bondgård.

Där efter varit på RaveKlubb på Second Life!

Träffade en katt!

Träffade vargar och andra djur i baren!

Dansade med en annan räv! ^__^


En katt vandrade från Skåne till Stockholm!

LÄNK!


Kille med en tam räv!


Herman Hedning får damp på Internet! :-P

Cyberspace, den bästa av världar! ;-)


I USA så värdesätter man hem och familj!


Djurrätt!

Snart är det val igen. Hur många röster tror du att Djurens parti kan få i riksdagsvalet?

Djurens parti ställde upp I EU-valet som det första partiet någonsin i Sverige med fokus på djuren. Det blev en historisk händelse, ett tidens tecken och en stor valframgång för oss. Vi får ungefär 0,23 procent av väljarnas röster. Redan om 90 dagar, 27 augusti, börjar förtidsröstningen till riksdag, kommun och landsting. 14 september är den stora valdagen. Nu kör vi!

FRÅN DJURENS PARTI TILL SATANISTISKT INITIATIV!


Nyheter!

Näthatare kallar programledare för tjock men hon tar revange i direktsändning!

Hunden i kyrkan!


*Kram!*