Yips! Smirre är online.

Malmerfors rävserier är uppdaterade och det handlar om bilar och toapapper! Lol! XD

Alfonso och jag har gått en promenad till kyrkan och sen ner till bondens sågverk, det var uppehåll nu i kväll och solen tittade fram mellan molnen. Vi mötte en gammal man på cykel.Fått ihop mer landmarks nu till att köpa upp större delen av ön och bygga där, de gamla fina hällristningarna som jag hade i Inventorin har jag placerat där + att jag hade råd nu att köpa nattklubben som klart håller klass med gamla VIXENS PARADISE som Vanessa på Second Life hade innan. + att jag fixat en kamping på öns södra del och fina bostadsområden och flyttat Furry-IT-Centret nära natklubben! =^.^=


 Sjukhus har jag också investerat i! ^__^


 Och det första Shintotemplet har blivit uppdaterat!

Varit på Second Life en stund i kväll också!Var en del furries i Luskwood som jag hängde med! ^__^Var på The Ark där jag träffade en stilig blå drake! ^__^Träffade en söt fjällräv på Club Furzona också!

*Kram!* från Smirre