Vulpine Unit Helikopter är utvecklad för Vulpin militär av VulpTex!

Helikoptern är lättflugen och smidig, kan landa vart som helst. Den har EMP skydd och är i stealthmaterial som är osynlig för de flesta radarsystem samt har elektroniska motmedel. Den har en bra och lättöverskådlig cockpit som kan flygas från båda platserna samt att båda piloterna kan avfyra vapnen.

Helikoptern används för att transportera Vulpin militär och materiell. Den har plats för upp till 8 Rävsoldater och deras utrustning samt gående drönare etc. Den kommer vara till stor hjälp åt Vulpina förband och Vulpina specialförband som Fox Power Rangers och liknande.

Topphastighet: 340 km/t.

Max flyghöjd: 7,5 kilometer.

Lufttankning: Ja.

Räckvidd: 140 mil.

Beväpning fast: 4 stycken 12 mm kulsprutor och en kraftfull delvis rörlig laser.

Påhängsbeväpning: Sidfenor som kan utrustas med Mavericks, Hellfirerobotar och raketer. Eller jaktrobotar mot fientligt flyg av typen Amraam eller Iris-T. Samt på undersidan går det att fästa en 35 mm akan eller en 50 mm akan för olika typer av granater.

Luckor på sidorna för sidskyttar med antingen tung 12 mm kulspruta, Gatlingkulspruta 10 mm eller 40 mm granatspruta.

Motmedel: EMP-chock mot luftvärn och fientliga robotar. Facklor och elektronisk störsändare.  

Annan utrustning som ska finans i varje operativ helikopter:

Ytbärgningskran, hjärtstartare, 2 sjukbritsar, vidvinkel IR kamera, al round radar, MilCom system, Materiellsläde, brandsläckare, sjukvårdsutrustning, verktygslåda, laptop med information för uppdraget och ansluten till MilCom systemet, 2 stora ammunitionsboxar med extra ammunition och magasin av flera typer, 4 klättringsrep med ankare, vapenvårdsutrustning, reservdelar till vapen, 8 stycken skyddsvästar med IR bacon, 8 svarta glidflygfallskärmar, 100 liter vätskeersättning, 20 stycken motgiftssprutor mot nervgas, 12 stycken rökgranater för markering, 20 stycken lysgranater, 2 stycken Snipergevär av typen Barett M82 med vardera 30 stycken patroner, liten flygande spiondrönare med IR kamera och dagsljuskamera, 2 stycken spionutrustning med skärm och fiberoptisk kamera, 4 stycken analog komradio, stor pack med batterier, 8 stycken ficklampor med signalljus och IR ljus som även kan fästas på vapnen, 8 stycken IR sikten och 20 stycken Clayroy minor med optisk utlösning.