På Mars är mycket Vulpin verksamhet och Rävarna håller på att terraformera Mars.

Det har växt upp fler Vulpina Marsstäder i de redan terraformerade områdena och flera olika Vulpina Marsbaser för utforskning och utvinning.

I grottor djupt ner i berget finns underjordiska sjöar och Rävarna har även hittat stora mängder av Titan, Silver och Platina.

4 stycken sådana här försvarsskepp kretsar över Mars för att skydda och försvara Vulpina intressen på Mars. Skeppen har flera kraftfulla laservapen, samt hypersoniska neuculära robotvapen samt Schakalplan och X-Wings ombord.

På Mars lilla måne Phobos så har Rävarna byggt en försvarsbas

samt att rymdskeppet "Phobos Samuraj" finns i närheten av Phobos. Rymdskeppet har flera Schakalplan ombord samt laservapen.

Nu åker vi ner till Olympus Mons på Mars yta!

I kratern på Olympus Mons växer och frodas en stor Vulpin stad under en kupa med tryck och biosfär och Rävarna bygger baser inuti Olympus Mons med hissar upp till start/landningsbanor på Olympus Mons sluttningar.

I närheten finns sedan tidigare en rymdhiss för transport mellan Mars yta och den urbanisering som finns i omloppsbana runt Mars.

Fram över planeras att byggas ett 50 000 meter högt supertorn som ska ha egen biosfär över Olympus Mons Vulpina stad - Olympus Vulpinica.

Tornet ska vara i härdat diamantpansarglas och täckt med en tunn transparent guldfilm för att skydda mot kosmisk strålning och solens UV ljus.

Tornet ska innehålla en massa saker, en stad på höjden med mycket lyx och toppmodern teknik. I tornet ska bland annat finnas verksamhet för forskning och ledning för den Vulpina verksmheten på Mars samt Mars Govement och även vanliga lägenheter, nöjesanläggningar, kontor och IT verksamhet samt odling och mycket mer.

Utvecklingen på Mars går stadigt framåt och från Olympus Vulpinica är man i drift med atomborrar för underjordiska maglevtåg och underjordiska motorvägar med smartcars som kör själva samt ett kvantbaserat och fiberoptiskt Internet på Mars som utvecklas av VulpTex ingenjörer!