Under sommaren 2021 så har Rävarna byggt en del nya saker runt om i solsytsemt.

Tassköpings rymdhamn har byggts ut och moderniserats.

Vulpe-Sergia Stargate!

Ovanför New Tokyos norra region ligger en Stargate som med maskhålsteknik snabbt kan flytta rymdskepp mellan Foxylvaniens rymdområde till Sergalernas stjärnsystem.

Fox Power Rangers har utvecklat en egen rymdartilleristation med flera moduler som kan beskjuta mänskliga mål på Jorden från rymden med wolframpålar och kraftig laser.

Vulpine Space Defencer!

Ett antal rymdskepp som i stort sett är en kraftig energikanon som på långt håll kan skjuta ner fientliga rymdskepp. Dessa vaktar Vulpina och andra Djurs intressen runt om i solsystemet.

Ännu en rymdhamn vid Jupiter.

En ny rymdfabrik högt över Mars som utvinner mineraler och metaller ur asteroider och raffinerar metaller och mineraler med nanoteknologi och framställer nya nanomaterial.

Rymdstad Vulpes Kheria som är bostäder och kontor för Rävar som arbetar i rymden över östra Foxylvanien.

Vulpine Lunar Orbit Factory!

En rymdfabrik som drivs av Rävar i omloppsbana runt Månen för att raffinera Helium 3 och andra ämnen som hämtas upp från Månen.

Mellan Månen och Jorden bygger Rävarna en ny rymdstad som heter "Lunar Vulpine" som ska underlätta för logistik, utvinning och teknologi i nära Jordområdet. Denna är ännu under konstruktion.