Yip! Smirre är online.

Det är inte så värst långt kvar till jul! På skolan har de redan satt upp gran och adventsstakar. Granen satte vi upp här för ett par dagar sen men ska klä den sen och i helgen sätter vi upp adventsstakarna.

 

Smirre gona Internet! Murr! =^.^=

Hej! Jag heter Smirre, jag hårig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat!


Varit i skolan idag, gjorde klart arbetet om olika förfatatres verk! Ska sen göra ett arbete om Astrid Lindgren som är en av mina favoritförfattere och en person som jag respekterar, hon hade ett varmt hjärta och var bl.a. engagerad i djurrättsaktivism!


Rävvideos! =^.^=


Chattat lite i kväll och varit på Second Life! =^.^=

Träffade min Amerikanske vän Tengu bl.a. i Luskwood! ^__^

Träffade fler furries, bl.a. vargen Hyle och några andra! ^__^

Det finns rävänglar också! =^.^= Inari´s soldater på Second Life! =^.^=

Var en stund på raveklubben också! ^__^


Till glädje och gagn för alla rävar!

=^.^= Min mansona Mikael tjänar oss rävar väl! =^.^=