Pip i nosen! - Smirre är online.

Gick upp klockan 05:45 och började tömma stora vitrinen och packa ner sakerna omsorgsfullt i de lådor som jag fått låna av min granne, Tom. Burit över lådorna i nya lyan och även hängt upp tändstickstavlan, den som stod i förrådet men som jag fått av Safet för många år sedan, Safet berättade att han som gjort tavlan är blind!

Har tagit över gitarren också! När Ronny kommer ska Blåräv och Ronny bära över vitrinen och när Zebra kommer på Måndag så sätter vi upp den, överdelen har ett tippskydd och måste fästas med en expanderplugg och Zebra har ett verktyg för det, ett sådant verktyg kostar ca 300 kronor och åker inte och köper ett för att användas till bara vitrin och takfläkt. Takfläkten ska sitta över matbordet!

Idag ska vi försöka ta över en hel del i nya lyan, kanske datorerna också! Ronny är rätt bra på hur sådant ska kopplas. Ska ta över drakskåpet samt fler köksgrejer och ritbordet med mera.

Har tagit mig lite tid att vara på Second Life nu innan jag ska gå och äta frukost! =^__^=

Var på Sergal Nation! Träffade en varg där samt en Sergal så klart!

Timmy var också där, så jag gjorde honom lite sällskap! =^__^=

Tog mig sedan till Luskwood och där börjar det bli vår och snön år borta! Det fanns en jättehög med Våfflor i Luskwood! Yay! Har ju varit våffeldagen för ett par dagar sen!

Träffade ett lodjur också som hade ett stort köttben! ^__^

Träffade en räv som heter Moi och några andra furries, en get b.la. och Utter, snöleopard och skunk! =^__^=

Strax gå bort till mor och äta frukost och få mitt snus!

Usch, jobbigt med abstinensen. Är nere på 9 snus per dag nu och 2 till natten! Får akupunktur varje torsdag och då går jag ner 2 snus efter det! mun just nu så måste jag ha kaffe och snus, annars blir jag riktigt knäpp. Nå väl, det blir jag väl inte men abstinensen är riktigt jobbig. Men ska klara det, dels för det är onyttigt, är en stressfaktor att alltid ha snusdosan med sig och noja för att tappa bort den samt att det är dyrt, inte rimligt att lägga mellan 800 och 1000 kronor på snus i månaden!

Nu iaf dags att gå över till mor!

*Kram!*