Yipp! Smirre här.

Kul video om en katt - som sagt så kan man tjäna pengar på mycket! XD

=^.^= FUCK YEAH!

BLOGG FÖR TVÅ DAGAR!

I går var jag och Marrianne på dansen och det var kul, vågade vara lite mer social i går för jag känner mig trygg och hemma på dansen nu. ^__^

Idag har vi kollat på film och vi åkte hem till Marrianne och gick en lång runda med hennes hund. På förmiddan så var jag och Marrianne ute i Vedema och gick men där var väldigt isigt så jag halkade och blev genomblöt. Det var is med vatten stående ovanpå. Så vi fick åka hem och jag fick byta kläder.

Här är bilder på hur isigt det var ute i Vedema.

Torbjörn har hälsat på mig i kväll och vi pratade om militärgrejer medmera och jag visade honom mina flygplansmodeller och leksaksgevär och berättade att jag spelar Call of Duty ibland. ^__^

Nu ska jagsnart knoppa. Se färdigt Wallander först bara. Skytten - har sett den bitvis men nu vill jag se hela filmen.

Kram från Smirre