Yipp! Räven är online.

Idag är det 10 år sedan 11/9 attentaten var i New York så att USA har höjt sin beredskap. Det pratade de om på radon i morse och Mifforadio idag handlade om UFO,s och utomjordingar. Jag vet att de existerar för jag och en kompis såg något väldigt märkligt en sommardag 1985 hemma i Gumlösa, så jag är övertygad om att det finns intelligent liv där ute och att de besöker oss. Aeria 51 och det som sägs om den basen tror jag också är sant och att den moderna teknik som utvecklats från 50-talet och framåt som gör att vi idag har laserteknik, stealthteknik, aktivt kamouflage, Internet, datorer, mobiltelefoni osv har utvecklats av ingenjörer i USA med hjälp av teknik som kommer från rymdskeppet som krashade i Nevadaöknen 1947 och finns i ett bergrum på Aeria 51, teknologi som är 100-tals år förre oss och som kommer från en annan värld där ute. Den snabba teknologiska utvecklingen från 50-talet och framåt kan inte ha någon annan logisk förklaring än att utomjordingar och deras teknologi har varit inblandade i det. ^__^

I går när jag var i Kristianstad och köpte 20 meter nätverkskabel, hydralolja till vedklyven medmera, så köpte jag även filmen Outlander!

"Kainan, en man från en annan värld kraschlandar på jorden med sin märkliga farkost, mitt under vikingatiden. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen kommer honom tätt i spåren och förintar allt i sin väg i jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och avancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret." Länk!

Ska kolla på den sen idag, tror den kan vara riktigt bra! ^__^

Internet är ju en förutsättning för furry och Second Life också! =^.^=

Så jag har varit i Luskwood en stund också!

Ska väl snart äta.

Kram från Smirre