Yip! Smirresan här.


Fin bild på FA - Vänskap is magic!

La till den som favorit! =^.^=Depp!

Har varit hemma idag för jag har inte mått så värst bra sista tiden - men ska ta nya tag i morgon och åka till skolan. Höstarna brukar ofta vara jobbiga med att ångest och paranoja blir värre och sen har jag ju bristande social kompetens - vilket ställer till det ibland för mig både på nätet och IRL. Men man får förska fokusera på det som är viktigt.

Så skola i morgon igen!  ;-)


Höstbilder i naturen!

I går så gick Alfonso och jag en långpromenad i naturen! Tog dessa fina höstbilder!

Vi gick ända till Rävningevägen!Idag har grävmaskinen varit här och grävt ner slangar och i morgon när jag är i skolan så fixar de det sista så vi kommer ha vatten från 69 meters djup i urberget!
Varit på Second Life en stund i kväll!Var i Luskwood där jag träffade räven Tengu och några andra furries! =^.^=Besökte sen Shintohelgedomen för en stunds meditation över olika saker som hänt och att åter finna hamoni och struktur.Var sen på The Ark och minglade.


P
Sen på Club Furzona och dansade till tuff musik och hade kul med andra furries!Pillat med min mobiltelefon och lagt till vänner på den och visningsbilder.

*kram!* från Smirre