Yips! Smirre är online.

I går tisdag så var gubben här och koplade in vattnet så nu har vi vatten frpn 69 meters djup! ^__^Olle har assisterat idag men Torbjörn var hör också och fixade TV antennen så nu kan jag titta på min favoritkalan igen!

Varit hos dietisten idag och hon tycker det är mycket bra att jag gått ner till 118,3 kilo och mina blodvärlden är normala men blodtrycket är lite höggt.

På vägen hem från dietisten så köpte jagTinTin i Hajsjön.

Har dock någon influensa i kroppen så jag har värk och är väldigt trött. Sovit mycket idag och ska snart löägga mig igen. Se om jag orkar med skolan i morgon.Kul tröja med rävar på!

Apropå rävar så har jag varit på Second Life idag!Dansade till rivig rock med en annan räv! ^___^Har nu ett supermakret i Vulpesholm! ^__^Skippade borgen och har byggt fler rävlägenheter där samt ett torg och en kyrkogård. Den ligger fint mellan två Shintoportaler. Hoppas snart kunna köpa makren på ön och bygga ut där!

Kram från Smirre