Övergrepp på barn är något av det värsta brott, jag blev själv utsatt när jag var ett barn och jag vet andra som blivit utsatta och att förövarna går fria. Förövare som var dagbarnvårdare, som sitter med i nämnder, andra pedofiler är lärare och även politiker. Jag vet ju att ett par av de killar som är på SIVO har ett sjukligt sexuellt intresse för barn, men om de rört något barn vet jag ej.

Detta måste få ett stopp för barnens framtid!

Jag stöder Motståndsrörelsen i denna fråga om att stoppa pedofilerna!

Artiklar från Motståndsrörelsen om att sätta stopp för dem som förstör och skändar barn!

Torgmöte i Norrköping med temat ”Skydda barnen!”

Flygbladsutdelning angående Ekerö-pedofilen!

Kampanj mot pedofil i Botkyrka!

STÖD VAPENRÄTTEN!

Jag tycker att kravet på vapenlicenser ska avskaffas och att det ska bli lika lätt i Sverige som i USA att skaffa vapen för att föräldrar och medborgargarden ska kunna skydda barnen! Att när barnen kommer upp i tonåren så ska barnen själva få äga och bära vapen för att försvara sig mot pedofiler och onda lärare!

Artikel om att det är relativt lätt att få tag i vapen om man har de rätta kontakterna!

Mer!

Motståndsrörelsen skriver om jakt och vilda Djur!

- Jag är jaktmotståndare men tycker ändå att artikeln är bra!

Motståndsrörelsen om militära frågor!

Förstår inte allt de skriver då det är många svåra ord inom all politik, men mycket är bra som de skriver. Kanske lägger en röst på dem om det blir val.

En del säger att de är fanatiker och att de är nazister, jag tycker inte det. De vet vad som är rätt och fel och vågar utmana andra politiker i viktiga frågor som exempelvis Djurs och Barns rättigheter.

Personer från andra länder.

De ställer krav på att personer som kommer från andra länder och vill bo i Sverige ska följa svensk lag och bete sig på ett acceptabelt sätt, dvs. inte hålla på med kriminella saker som att hota, mobba, vandalisera, kasta sten på poliser, brandmän och ambulanser och att inte stjäla/råna osv, - att ställa detta krav är inte det samma som att vara rasist/fascist/nazist - Det är att ställa rimliga krav som man ska kunna ställa på vilken person som helst.

Mvh: Smirre