I stjärnbilden "Vargen" finns flera stjärnor men vi ska titta närmare på den starka stjärnan Alpha Lupi!

Alpha Lupi är en blå dubbelstjärna!

Som ni ser är här också rymdskepp. Solsystemet runt Alpha Lupi är en teknologisk och avancerad civilisation av Vargar som bor på flera planeter.

Planeten Akela är den planet där Vargarna bodde först och utvecklades till en rymdfarande civilisation.

Akela är en frodig planet med stora skogar och fiskrika hav. Den är något större än jorden och har en måne precis som jorden!

Cyrlupia var från början en stenplanet utan liv men när Vargarna utvecklade sin rymdfart så koloniserade denna planeten och dess måne samt har städer, rymdhamnar och gruvor på Cyrlupia.

Denlupia är en frodig skogsplanet befolkad av flera Djurgrupper och Vargarna hjälper de andra Djurgrupperna att utveckla teknologi och rymdfart. Denlupia har två månar och en ring av glödande stoft som roterar fort. Staden Xenociucum är ennorm stad med över 5 miljarder djurinvånare och syns på långt håll.

Längre ut ligger gruvplanet A

och gruvplanet B!

Dessa planeter har stora mängder metaller och andra viktiga ämnen för teknologi och rymdfart.

LaLupiana är en levande planet, befolkad av olika Djurgrupper men mest Vargar.

Dess tvillingplanet är Lupiana som har två månar och väldigt mycket teknologi, rymdfart och rymdstäder samt verksamhet på månarna bedrivs gemensamt av både Vargar och andra Djurgruper.

Lupine Beta är en levande planet med kontinenter och hav, något mindre än jorden. Här bor mest Vargar men andra Djurgrupper också. Bland annat Sergaler och Ödlevarelser.

Mexxium är en stor gasplanet med många ädla gaser och ämnen som används inom teknik och rymdfart. På dess 6 månar är det baser och gruvor.

Ringarna innehåller en del is men också mineraler och kristaller som kan användas inom teknik.

Uptor ligger längre ut och var från början en död stenplanet men har gemensamt av både Vargarna och de andra Djurgrupperna byggts om till en stor militär rymdbas samt dess båda månar + militär rymdinfrastruktur för att skydda civilisationerna.