Yipp! Räven är online.

Ett varmt tack till er som bryr er om mig och vill att jag ska må bra! =^.^=

Idag har jag tagit nya tag och varit på gården igen och vallat hundar medmera och vädret har varit kallt men fint på förmiddan. Kändes bra att vara där ute igen och fixa men har planer på att studera till hösten och vill då fördjupa mig inom data och It med förberedelse för speldesignlinjen och skaffa de kunskaper jag behöver om lagar kring copyright och upphovsrätt osv och även om databashantering SQL som man behöver om man ska sätta upp en server. Servern ska ju fräsmt vara för furryrelaterade saker och spel.

Varit i Bjärnum under eftermiddan och fått mina tassar vidgjorda, så nu går man som på moln och i morgon kväll ska jag på den frigörande dansen om jag inte är för trött efetr jobbet p gården. Marrianne är med mig i morgon också och hon är en stor djurvän och även väl insatt i furrykulturen och vet att den betyder väldigt mycket i mitt liv.

Har spelat Delta Force Extreeme på min gamla burk innan idag och sen har Torbjörn hälsat på och han hade sina vovvar med sig. En cockerspaniel och två labradorer - de är "mögelhundar" alltså det betyder inte att det är mögel på hundarna XD lol. Utan att de är dresserade till att leta upp mögel inne i golv och väggar. 

Har varit på Second Life i kväll! =^.^=

Var på Arken och Zenan och en sergal samt en svart och vit räv var där och någon annan.

Sergaler är väldigt vackra djur tycker jag! ^__^

Dansade med en väldigt stor varulv tror jag. Var bra musik också! ^__^

Apropå vargar så är våra vilda vargar i naturen något som vi i Sverige ska vara rädda om och väldigt stolta över tycker jag!

Stöd Rovdjursföreningen: www.rovdjur.se

JAS-39 Gripen är också en fin sak som Sverige skapat men det är en maskin - en varg är en levande varelse!

JAS-39 Gripen Next Generration! =^___^=

Den kan bitas hårt ändå, he he! Murr! =^__^=

SAAB J-35 Draken med mangafigurer på! :3

Kram från Smirre