Jag hade tydligen helt missuppfattat nyhetsinslaget sent i går kväll om Jixel som blev utesluten ur Centerpartiet för att han som jag uppfattade var Vargvärnare och med i Varggrupper på FaceBook och hade hållit tal på ett Vargseminarium.

Efter de bilder och den video som visades på TV uppfattade jag det så eftersom det var sent på kvällen jag såg det och hade tagit min medicin så jag var trött och groggig.

Zebra som assisterar idag har kollat upp det och det som det handlade om var inte alls att Jixel var Vargvärnare, utan stödde en organisation som kallas "Grå Vargarna" och har inte med Vargar i dess vanliga betydelse att göra, utan "Grå Vargarna" är Turkiets motsvarighet till NMR! Alltså en högerextrem organisation och har inget med Djurskydd och jaktmotstånd etc att göra.

I videon såg jag Jixel stå framför en vägg med bilder på Vargar och en Vargstatyett vid sin sida samt att han hade bilder på Vargar på sin FaceBook.

Har kollat upp lite om Grå Vargarna och deras ideologi och vad de vill är ljusår ifrån vad Nordulv och Rovdjursföreningen står för.

Så här ser Grå vargarnas logotyp ut och den är ju väldigt snarlik Vargryttarnas Logotyp.

Grå Vargarnas logga! 

Vargryttarnas Logga!

Jag tror inte att Vargryttarna vill förknippas med högerextremism eller att Rickard och Wendy Pini som står bakom conceptet Elf Qest eller Alverfolket Vargryttarna som serien heter på Svenska vill förknippas med högerextremism.

Så här svarar partierna på Djurrättsfrågor!

Enketen från Djurens Rätt!

MILJÖPARTIETS SVAR!

Djurens välfärd måste tas på allvar!