Yipp! Räven är online.


Söt räv hittad på Facebook!

Appropå rävar och furry så har jag varit på Second Life en stund!Det är verkligen vår nu och 20 grader varmt!

När det är så varmt så tänk på att ALDRIG lämna din hund i bilen! Fin Sergal på FA tillagd som favorit!


SPELDESIGN - FOX POWER RANGERS!

Jag pluggar nu på T4Vux och håller på att läsa upp Engeslkan. jag läser även Svenska och när jag är klar med det eller med engelskan så har jag tänkt läsa samhällskunskap. Mitt mål är sen att komma in på spelesign för att förverkliga drömmen om att göra ett datorspel om Fox Power Rangers som vänder sig främst till andra furries och djurvänner. Fox Power Rangers är alltså rävarnas specialstyrka och något som finns i fantasin, de kämpar för att skydda rävars och andra djurs intressen mot mänskliga hot. (Jag vet att jag inte får blanda in verkliga personer i mitt rollspelande och inga verkliga personer komma finnas med i datorspelet heller.) Spelet kommer vara ungerfär som Call of Duty men med rävar som strider för att skydda och värna rävars och andra djurs intressen.


IAF ÄR DET VERKLIGEN VÅR I LUFTEN!

Det har varit väldigt varmt och soligt de sista dagarna och börjar bli grönt här ute!


Björkarna bakom garaget grönskar!


Det börjar grönska och gro i trädgården!


Och Häggen blommar!Igår var jag hos Lena i Bjärnum och fick tassarna vidgjorda så jag går som på moln nu! Skönt! Murr! =^.^=


THE TOWN!

Jag och Zebra kollade på en bra film som heter The Town igår, den handlade om poliser och bankrånare som slogs och fightades, biljakter och mycket skjutande. Filmen var ändå rätt så djup och man såg de djupa känslor som fanns både hos tjejen som jobbade på banken, hos poliserna och hos bovarna. Klart sevärd! =^.^=Odlar i omgångar på Famvillegården, eftersom vattnet inte räcker till tillräckligt. Får be Silverräven om hjälp med hur jag ska skaffa en till brunn! iaf skördat solrosorna och vetet och satt fler solrosor och abourgine. Gjort äppelscones och smörkex och sålt. Jag har producerat en del bröd och bakverk, samt säljer ostar och mjölk osv.

Så jag har fått in en hel del pengar på mitt Farmvillekonto! =^.^=


*Kram!* från Smirre