Yipp! Räven är online.

Nu är våren här och det har varit en helt underbar dag. På jobbet idag så mockade Vixey poch chefen och jag drog ram slangen och fyllade på vatten i hästarnas dricksbaljor. Dock till Yalle så räcker inte slangen så då får man bära vatten i kannor.

Jag har lagt på spån i hästarnas boxar och under eftermiddan gått hundpromenader i det fantastiskt fina vädret! ^__^

Slutade jobbet dock lite tidigare idag för att Vixey skulle i väg poå kurs sen. Här hemma har jag städat på terassen och sopat upp en massa träull som mina två katter härjat runt med och sopat upp allt katthår. Har sedan spelat Terorist Take Down på min gamla dator kombinerat med rollspel med mina modeller. ^__^

Chattat med en kompis och sedan var jag ute och tog några fina foton i omgivningen! ^__^

Det är små gröna musöron på träd och buskar nu!

Bonden har börjat med vårbruket!

Har varit en stund på Second Life också! =^.^=

Är vår i Luskwood också och en del lurvasar var där i kväll! ^__^

Alltid mysigt att hänga i Luskwood efter en dags arbete!

Hängde en stund på The Ark också och kollade på rävinnor som dansade! =^.~=

Kvällsmat nu!

Kram från Smirre