Våren är på gång nu och snart blir det sommar, något som händer under våren är att Rävar får ungar!

Här finns en video om Rävungar som leker i snön!

- även om det är April så har det varit snö där detta är filmat!NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

NORDIC FUZZ CON!

TIMMY!

HASSEL!

TRAX!


NY STAR WARS PÅ GÅNG!TRAILER!

Star Wars: The Rise of Skywalker!

Har haft problem med min axel och skuldra, haft riktigt ont emellanåt.

I Lördags så assisterade Ronny, jag tog ett skönt långt bad för jag tänkte det skulle hjälpa men hade ändå ont. Ronny masserade skuldran och kände en knuta i skuldran stor som en böna ungefär. var orolig att jag fått en ny fettknuta som trycker på nerver så det blir ännu en gång sjukhusvistelse och operation.

Blev dock lite bättre av att Ronny gav mig massage och använde New Age olja.

Hjälpte sen Mor under eftermiddagen med att sortera en del saker, vi gick igenom en del papper och hittad bland annat gaminginstruktionerna till motorcykelspelet Hang On som var inbyggt i min gamla SEGA Master som var min första spelkonsol som jag hade redan när jag var 4 år.

När jag var 16 år så skaffade jag en SEGA 16 bitars Megadrive och en konvertor som jag beställde från Tokyo och fick vänta på länge för att kunna spela mina 8 bitars i 16 bitars konsolen. Dock la min 16 bitars av för ett par år sedan och jag har skaffat en ny 16 bitars RETRO-SEGA som har modern utrustning som inbyggd hårddisk med gamla 16-bitars spel på och HDMI-kabel för bättre överföring, Jag har ju kvar konvertorn men det verkar inte funka att använda den för att spela 8 bitars i den nya 16 bitars SEGAN. Jag har ju en hel del gamla 8 bitars spel som jag gärna skulle vilja kunna spela någon gång. Bland annat flygspelet Aerial Assault med en trimmad F-15 med ett vapensystem som inte är av denna världen! Lol! Och det Shintoistiska spelet Psycho Fox samt många fler. Dock finns Psycho Fox på hårddisken i den nya SEGAN men i förenklad version. Jag har ju dock fullständiga versionen av Pycho Fox också beställd från Japan 1989 men på en 8-bitars kassett.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries! Draken Kaii samt några Rävar med flera var där!

Träffade också Sergalen Skitters som jag inte sett på ett bra tag!

Samt hängde med en Varg!

I söndags så var jag ut till Narismiral och var med Sergalerna där en stund!
Blåräv assisterade igår och gav mig taktil, han masserade speciellt skuldran och sa att det är ingen fettknuta men troligen en sena som knutit sig och därför jag har ont i hela axelpartiet och vänster arm. Med lång och djup massage och New Age olja så blev det mycket bättre.

Hjälpte sedan Mor med att sortera saker och riva papper som ska kasseras. Hittade dock tråkiga mejl från 2005 och 2006 som jag fått från olika ridskolor där Rävhataren Lölle hade skrivit helt sjuka saker om mig och om Fox Power på deras forum och anslagstavlor som är fruktansvärda lögner och påhopp. Ridskolorna uppmanade mig flera gånger att polisanmäla Rävhataren Lölle för förtal, trakasserier och hot. Men dessa polisanmälningar lades bara ner för att han tydligen kunde prata omkull både poliser och åklagare. Bara inte Fox Power gav han sig på utan även Vinslövs katthem och Rovdjursföreningen samt låg och körde runt Annettes hus med bilen för att skrämma henne och mycket annat dumt. Lölle själv påstod att Furries hade kastat ägg på hans hus, klottrat på hans bil och släppt ut hans dovhjortar, vilket jag är övertygad om att det är ren lögn men klart både Furries och andra Djurvänner blev både rädda och arga på Lölle med de hot och hemska anklagelser som han riktade mot oss för att inte säga hur hästägare och ridskolorna upplevde Lölles skriverier, hot och Furryfientliga hatkampanjer som han ägnade sig åt vid flera tillfällen.

Nå väl, fokusera på det som är bra men man hittar en del tråkigheter när man sorterar gammalt material som det jag hittade innan där min lärare Rune menar på att jag är mentalt sjuk för att jag identifierar mig som Räv och är för Djurs rättigheter osv samt att kuratorn på gymnasieskolan tyckte att jag ska genomgå en sinnesundersökning + att Rune tvingade mig att skriva dumma saker om Rävar och 100 gånger "jag är människa och ingen räv" inför andra elever som även mobbade mig för att jag är Furry och Djurvärnare.

Ja, iaf allt sådant här tråkigt material ska i sopsäcken och till tippen!

Jag har också under helgen hållit på att skriva på min Krigsdagbok 4, har ju stolpar att gå efter kring olika uppdrag som jag och Fox Power Rangers med flera gjort. Men är mycket att fylla i. Är ännu bara i Februari.

På kvällen var jag på Second Life rätt länge!

Träffade en vacker röd Sergal!

Samt min vän Sliffer och vi dansade länge och hade kul!


Sliffer berättade att han har skaffat sig ett husdjur som han har hemma på sitt residens, inte vilket som helst utan en T-rex, den är ännu liten men kommer att bli stor!

BILD!

Nu på morgonen spelat lite krigsspel där uppdraget bland annat har varit att rädda en tillfångatagen pilot!

NYHETER!

Djur!
Internet!
Flyg!
Skyddsrum!