Hej!

Ibland är saker svårt, en sak som hände idag gjorde mig ledsen, men jag ska vara stark i det jag tror på och är!

Min resa till Japan och besöket vid Fujimi Inari Thaisa och att jag tror på rävguden - Inari - nu mera. Det är helt rätt och något som känns mycket bra för mig och stärker mig.

Jag blev ju klart ledsen av det som en person sa till mig idag.

Det är mitt val att vara furrie och ta del av furrykulturen och att resa till Japan och att bli Shintoist och tro på Inari är något som gjort mig gott och jag mår ju mycket bättre sen jag lämnade kristendomen. Jag läste Bibeln då när jag var kristen - men mådde mycket dåligt psykiskt och kom i konflikt med mig själv och det var väl då jag också började skada mig själv. Sen jag släppte kristendomen så har jag bara mått betydligt bättre.

Som sagt så har man problem med paranoja och rädd för konflikter osv, så är det kanske inte så bra för mig att vara med i en kyrka/religion som predikar om Jordens undergång, att Djävulen har världen i sin makt, att allt utanför kyrkans väggar är farligt och ont och att andra människor som inte tror på Jesus är onda människor. Räcker väl att jag har problem med föreställningar om att personal och brukare på kommunens verksamhet är furryhatare och djurplågare och jobbar med mig själv för att inte se det så mörkt. Utan förstå att det är några stycken av brukarna på kommunens dagliga verksamhet som tycker det är kul att störa mig och andra furries när vi är online - kanske för att jag och andra furries blev förbannade på dumheterna.

Furry är något som känns bra för mig och jag har en hel del vänner bland furrisarna, även om jag kommit på kant med ett par stycken på SveaFur. Så iaf så fungerar det riktigt bra på Svenska Tassar och furrygrupperna på FaceBook och fungerat bra när jag varit på Nordic FuzzCon i Stockholm, 2013, 2014 och 2015.

*Kram!*