Yipp! Räven är online.

Alfonso och jag åkte in till Hässleholm med buss 542 och kollade på när raggarna kör runt och visar upp sina Amerikanska bilar. Dessa bilar är väldigt välvårdade och står annars i garage övriga året, men på sommaren tar de ut bilarna och kör sakta runt med dem i Hässleholm och det drar mycket folk som vill se alla de fina bilarna! ^___^

Bilder på bilarna!

Sen så fikade Alfonso och jag på Bjärnors och jag choppade, köpte bl.a. en fin sak som mor ska få i morgon på Mors dag! ^__^

Sen köpte jag Allt om Vetenskap, en film som heter Duellen som handlar om bilar men är en rysare av Stiven Spielberg, samt ett modellflygplan av F-117 och en flaska nytt modell-limm, för det andra limmet har torkat.

Jag köpte en fin tvålpump också att ha i badrummet!

----- Nyheter! ----

  Mjölkpaket gör reklam för sekt!

---------------------------

*kram!* från Smirre