Hej! - Smirre här.

Igår så hjälpte jag Mor med att plocka fram en del videoband och videograbbern, dock inte hittat videobandspelaren men DVD-recordern som brännaren är sönder på men det finns en del på dess hårddisk.

Lagade mat hos Mor igår, Chili Con Carne på det sätt som jag lärt på ADL, när jag gick på Dammsdal. ADL = att vi var i ADL-lägenheten och lärde oss matlagning, städning, tvätt och personlig hygien. Annars så var ju Dammsdal mest ute i naturen, slöjd och lära sig om saker genom lek. Exempelvis att vi var Vargar och krigade mot Samerna eller byggde med Lego, spelade TV-spel och kollade på tecknade filmer som Batman och He Man med mera. Jag följde ju några bra serier på TV också. Air Wolf, Månbas Alfa, Rymdvarelsen ALF och Skönheten och Odjuret - som inte var tecknade, fanns ju VHS-er på elevhemmet också. Mina favoriter var Tillbaka till framtiden, Star Trek och Rambo-filmerna.

På tal om filmer så såg jag igår Iron Man, den var klart häftig med mycket vapen och teknik.

När industrimannen och miljardären Tony Stark kidnappas och tvingas bygga vapen åt fienden konstruerar han en robotiserad järnrustning som han använder för att fly. I rustningen blir han Iron man och börjar bekämpa ondska i världen.

Idag har Fjällräv assisterat. Varit hos Mor och fixat med hennes VHS-er med mera och fixa kablar osv.

Hälsat på Sussi och kelat med hunden Paul.

Annars mest tagit det lugnt och vilat idag, har fortfarande ont.

Ikväll har blåräv och jag kollat på The Avangers, där Ironman är med tillsammans med Hulken, åskguden Thor, Captain Amerika med flera hjältar, även den onde Loke som de kämpade emot. Mycket teknik och vapen här också, jetplan och ett flygande hangarfartyg med mera.

När en oväntad fiende visar sig och hotar den globala tryggheten och säkerheten behöver Nick Fury, chef över den internationella fredsbevarande instansen känd som S.H.I.E.L.D., ett team för att dra tillbaka världen från katastrofens rand.

NYHETER!

Han har tomten full av flygplan!

Nordkorea släpper ny propagandafilm – bombar militärflyg!

Trumps nya hot mot Nordkorea – ”kommer inte vara kvar längre!”

Amerikanska bombplan utanför Nordkorea!

Så fungerar en vätebomb!

Bilderna visar förödelsen av atombomberna över Japan 1945!

Hässleholm planeras med en ny gångbro!