Yipp!

Jag har försökt att få igång min Mobila router men den klarar tydligen i nuläget att bara komma åt mina Teliafunktioner, jag kan alltså inte använda SL, Skypen eller FurAffinity, FaceBook eller andra saker, appar, program eller webbsidor som kräver datorkraft.

Kör hemma med den fasta routern som pga. av något fel sen åskvädret i Torsdags bara ger 5 till 7 mb/s och för att kunna använda SL måste man ha ca 20 mb/s.

Håller på att bli tokig av att inte komma åt SL eller komma åt Furrygrupper eller Varggrupper, DR-grupper etc på FaceBook. Har inte mått så bra i kväll och varit lite nojig av att inte kunna göra det som är viktigt för min trygghet och sociala välbefinnande. Dvs att vara i Furryvärlden.

Jag har dock sammanställt textinformation i Word och mina bilder och fluffogram-länkar etc i en mapp på min USB-sticka och fått sitta hos Mor innan idag och göra färdigt min blogg! Samt skapat en PDF som finns med i furryinfon på min Furrysida.

Jag ska försöka få kontakt med teknisk support på Telia i morgon när de har telefontid 9-19 på vardagar och få hjälp med att mobilroutern så att jag kommer åt alla mina sidor och funktioner som Second Life, Steam-spel, Skype etc.

Övrigt i morgon är att handla och hämta mediciner etc, Zebra assisterar i morgon. Har 10% kupong på CityGross och ska b.la. köpa grillskiva och lite annat för sommaren.

FLUFFOGRAM!


*Kram!* från Smirre