Hej!

Såg ett intressant program på H2 om UFO,n från Ryssland!

Både Ryska stridspiloter och kosmonauter har bevittnat UFO,n och andra märkvärdiga saker i rymden och i luftrummet.

På 60-talet kraschlandade ett UFO vid en gruvby i östra Ryssland och man har hittat metallfragment i marken som består av wolfram, koppar och någon annan metall som jag inte kommer ihåg namnet på. Dessa metallfragment studerades i mikroskop i labratorium och man upptäckte vid olika expriement att metallen ändrade atomstruktur och egenskaper vid påverkan av ström eller värme. Detta kommer alltså från en civilisation som behärskar avancerad nanoteknologi och vilket inte fanns på Jorden någon stans på 60-talet.

Vid Uralbergen har man gjort märkvärdiga utgrävningar av en rund byggnad som är 19000 år gammal och stämmer överens med Stonhange i England med breddgrader, stjärnpositioner och solstånd osv.

I denna byggnaden hittade man vid utgrävningen kopparfjädrar och kopparkretsar som är mycket små, detta byggnadsverk och kopparfjädrarna kopparkretsarna är 19000 år gamla och vid undersökning så är kopparföremålen en typ av halvledare som använd b.la. i dagens datorer. Men på stenåldern så fanns definitivt ingen sådan teknik eller kunskap på Jorden.

Även metallfragment som är 19000 år gamla med blandningar som inte ens idag kan tillverkas med den teknik vi har i modern industri har hittats vid utgrävningarna vid Uralbergen.

Man tror att det för 19000 år sedan funnits en utomjordisk bosättning vid Uralbergen som är mycket avancerad och som lämnat kvar en del saker. det mesta har dock försvunnit av tid och erosion.

1984 observerades flera UFO,n över Moskva men vi fick inte veta då för att det var fortfarande kalla kriget och järnridå.

En Rysk stridspilot berättade att han 1978 hade följt ett UFO som var mycket stort, större än den största jumbojet och som accelererade i extrem hastighet. Enligt radarstationer flög föremålet i över 30 000 km/t. Föremålet var en svart disk på en diameter över 200 meter och med pulserande blått ljus längst kanterna.

KGB sägs ha massor av hemligstämplat material om UFO,n och utomjordingar!

B.la. att det finns en undervattensbas där utomjordingar bor och lever och interagerar med utvalda personer på Jorden. Att under Sovjettiden bistod utomjordingar Rysk militär med teknologi precis som det sägs att det även idag görs i USA.

B.la. teknologi och kunskap om tidsresor, maskhål och teleportering.

Vilket våra skarpaste vetenskapsmän idag kan ana i teorin hur det funkar men det faktum att det är teknologi och kunskap som utomjordingar har men inte vi och teknologi som utomjordingarna behärskar eftersom de lätt kan förflytta sig över extremt stora avstånd i universum, böja ljuset och göra sig osynliga och plötsligt dyka upp osv. Föremål med avancerad nanoteknologi som kan röra sig genom solida föremål och föremål och farkoster som kan ändra form och flyga flera gånger fortare än något av de flygplan vi har på Jorden.

Tittar man på den teknologiska tidsskillnaden så gissar jag att utomjordingarna inte är så extremt långt före oss ändå. Ca 500 år skulle jag tro. För 500 år sedan var det medeltid här på Jorden. Vem hade kunnat föreställa sig då hur saker som elektricitet, Internet, mobiltelefoner, satelliter, fiberoptik, flygplan, stealthflygplan, TV, radio, mikrovågsugnar, bilar, helikoptrar osv funkar för en person som levde på medeltiden. 

Mvh: Smirre