Pip i nosen! Smirre här...

Är ju val nu i höst och om man är djurvän så ska man ju definitivt inte rösta på borgarpartier.

SVART PÅ VITT OM PARTIERNA I PÄLSFARMSFRÅGAN!

Jag tänker ju självklart rösta på Djurens Parti!

Klockan 21:30 är det Beck på TV, den Japanska Shungamålningen heter fallet!

Idag så har jag hjälpt mor mycket med att ta hand om gardiner, kläder osv. Har tvättat till både mig och mor och det har varit varmt idag så tvätten hängde ute på tork. Iaf bra att mor har egen tvättmaskin, för tvätta nere i tvättstugan är ingen höjdare. Dels är det en brant trappa ner dit och mörkt som i en kolsäck, sen att vissa personer inte kan hålla tvätt-tiderna, utan hänt vid flera tillfällen att andra håller på att tvätta när jag har min tid. Grr! :o

Mor och jag hjälptes åt att laga mat, vi gjorde Fransk fiskgratäng och det var längesedan jag åt det.

Danne har assisterat idag och spelat lite gitarr i kväll, han hjälpte mig att klippa gräset.

Måste handla i morgon, har varken potatis eller mjölk hemma. Ska handla margarin och sköljmedel också! Samt kött och fisk och lite bönkonserver, bönor är både mättande och rätt gott och burkarna kostar 3:50 styck. Handlar grönsaker hos Börje då han är nästkusin till mig och får lite rabatt eftersom jag sköter om hans hund om det inte är för varmt. Tomater och andra grönsaker är dessutom obesprutade. =^_^=

Rävar! =^_^=

Nyheter!

Fungal_Cult ritar mystiskt djur!

Nyfödda pandaungar på Kolmården! - Hörde om det på radion, det är alltså röd panda det handlar om och det är en art som också är utrotningshotad!

Jorden undslapp förödande solstorm!

Fler tjejer tar plats runt rollspelsborden! 

Eleonoras hund bets ihjäl!

Nordkorea hotar USA med kärnvapen!

GW Perssons identitet kapad av bedragare!

Tre personer skjutna i Malmö!

Operasångaren uppe i sadeln igen efter hoten!

Slagsmål på Gekås i Ullared!

92 årig dam inlåst i Nettobutik!

Smitta spreds på sjukhus - spädbarn dog!

*Kram!*