- JAA! Jag älskar vargar, jag älskar rävar och jag älskar lodjur osv. Och jag HATAR människor som inte respekterar de vilda djuren och deras rätt att få leva och vara i frihet!

GROVA JAKTBROTT KAN BLI JOBB FÖR NOA!

Fängelse för jägare med örn i frys!

Februari är en förrädisk månad, det känns som vår i luften och man klär sig för tunt. Sen drar man på sig influensa och feber. Sovit mest dessa två dagarna. Igår sov jag 17 timmar. Sovit en del idag också men kännt mig lite bättre under sen eftermiddan och kvällen. Gått en promenad med hundar på Mölleröd under eftermiddan och varit på skyttet. Gick riktigt bra denna gången!

Serie 1: 49, 49, 50, 46 = 194 poäng.

Serie 2: 49, 49, 49, 49 = 196 poäng.

Har också uppdaterat AKTIVITETSTRÅDEN och FILMTRÅDEN på Svenska Tassar!

I kväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar!

Träffade en blå fågeldrake

samt några vargar.

Var en Ninjavarg och en vit hare där också.

Träffade två rödsvarta Sergaler och

den färgglada draken var också där.

Träffade en varg också!

Och ytterligare en drake.

Var bra musik så vi var några furrisar som dansade.

Dansade med en rosa räv!

Ta en Alvedon och nu knoppa. Har ont i huvudet och känner mig trött.

*Kram!*