Yipp! Smirre här...

Jag och Torbjörn har hållit på att fixa i trädgården mm idag och vi har kört en del också, hämtade tummlare och vinkelslip hemma hos Torbjörn.

Planterade Violer som växte i den knöliga gräsmattan i runda rabatten för att rädda dem.

Ska beställa LED-lampor och färgpatroner online i morgon och hoppas ha det på Måndag eller tisdag då. ^__^

Sågade till tryckinpregnerat virke till stolpar och brädor och det gick lätt när jag använde min elektriska motorsåg! ^__^

Har då hållit på att bygga staket till trädgården och Torbjörn fräste upp jorden och sen hjälptes vi åt att dra den tunga tummlaren för att få det plant där staketet ska stå. Sen med spett och slägga få ner pålarna och ha ett snöre som riktare och få stolparna i lod med ett vattenpass.

Blev bra, sen ska vi fixa spjälbädor och måla staketet vitt och vid husknuten ska vara en grind för att komma in i trädgården. Mot norra sidan ska vara nät. Planer på drivbänkar och trädgårdsland är också på gång.

Från det ena till det andra så är djur/djurrätt och furry något som går som en röd tråd genom allt jag gör och finns i mett medvetande jämt. Men jag har andra intressen också.

Ex stridsflygplan och jag såg filmen

TopGun när jag var 14 år och det var det + att jag åkte flygplan hem på helger och lov när jag gick på Dammsdal som mitt flygintresse började och mina drömmar om att vara stridspilot. Nå väl, jag fick ju frisedel men är medlem i F-10,s kamratförening och har tillgång till deras flygsimulator där jag kan flyga J-35 Draken och JAS-39 Gripen. Samt att jag mellan jag var 17 och 22 år tog flyglektioner i Hässleholms flygklubb och med instruktör flög både segelplan, motorseglare, Cessna och Piper irl. På en gammal dator som jag hade då så hade jag flygsimulator för F-15 Strike Eagle och F-16 Fightting Falcon så dessa stridsflygplan har jag massor av flygtimmar på och kan typ allt om Amerikanska jet-stridsflygplan som är ett subintresse i mitt flygintresse! ^__^

Andra intressen jag har är vetenskap och forskning, rymden, Titanic och jag tycker det är spännande med arkeitektur och stora byggkomplex som ex skyskrapor och broar etc. Så jag kollar mycket på Discovery.

Sport och idrott har däremot aldrig intresserat mig.

Djur och Furry Fandom är ju dock min stora passion i livet ska ju erkännas och här postar jag lite bilder på fina fursuits! =^.^=

Kram från Smirre