Yipp! Räven är online.

I går var jag och Torbjörn och fixade stängselstolpar samt galvaniserade fundament till dem och vi ska göra ett fint trädgårdsstaket till norra trädgården. Dock måste vi även få tag i marktegel för utomhusbruk - då tegelstenarna från när besto i Stoby revs och nya Maxi byggdes vid Ljungdala och dessa tegelstenar har inte klarat vintern utan är rätt så trasiga och måste bytas ut runt både uteplattan vid boden och till runda rabatten som jag och Tigern fixade i ordning förra sommaren.

Det ska bli en hel del jordfräskörande framm i vår också och viktigt att packa och tummla jorden för att få en jämn yta för att anlägga gräsmatta och även trädgårdsland i den norra trädgården på den soliga sidan där. Alfonso skulle ev fixa krusbärsbuske också.

I gårkväll var jag på Second Life en stund och jag chattade.

Var i Luskwood bl.a. Där jag träffade Clinton och en av skunkarna! ^__^

Var på Arken också där jag träffade vargen Zenan. (Den vita vargen i hatt på scenen.) Han är mycket trevlig. ^__^

Var sen på raveklubben där jag dansade och hade kul med en annan räv och en tvättbjörn. ^__^

Idag har jag och Alfonso jobbat en del i trädgården. Alfonso hade motorsågen med sig och vi fällde några träd som stod på slänten och sågade upp dem i 2-meters längder och ställde dem bakom garaget så de ska torka och bli ved sen. Vi slog in Ecopluggar i stubbarna sen också så de kommer inte slå några nya skott och stubbarna kommer ruttna bort om ett par år.

Jag har kört jord med rullebören (Skånka för skottkärra) och fyllat upp vid rabatterna och lagt stenar som en barriär vid dem, Alfonso sa att man kan även lägga lite tösalt framför stenarna så sprider sig inte ogräs till rabatten. Alfonso har stora kunskaper i trädgårdsskötsel och hans kunskap är till stor hjälp så nu hoppas jag att få ordning på min trädgård denna sommaren. ^__^

*kram!* från Smirre