Yipp! Räven är online.

Idag har jag och Vixey varit här hemma och fixat med saker, den så kallade "ormen" har vi monterat ner. Ormen är alltså ett projekt som jag och Tigern fixade med i vintras som failade efter två dagar, Birger körde hit en rundbal med råghalm med traktorn i vintras och jag och Tigern hade köpt 3 presänningar och vi virade in vattenslangen i råghalm och presäningarna band vi runt om med snöre. Så det såg ut som en stor orm som låg från brunnen och in till huset, detta för att vattnet inte skulle frysa då. Men det frös efter två dagar i slangen ändå. Iaf i den nya slangen som ska grävas ner nu när grävmakinen är lagad så i den går det en värmekalbel som man slår på med en strömbrytare i pumprummet - så håller den 5+ grader i slangen oavsett hur kallt det är.

ormen har då legat och tagit stor plats i trädgården så idag har jag och Vixey knötit upp allt snöre och vikt ihop presänningarna och lagt dem i uthuset och stoppat ner all råghalm i säckar och ställt in i den nya boden. Ormen fyllde 18 säckar med råghalm.

Sen har vi plocklat sten ur jordhögen som grävmakinen ska dra ut till den nya gräsmattan. mor får se till att fixa att köpa gräsfrön nu nsart för när väl jorden är på så måste gräset sås rätt snabbt för annars kommer nässlor, tistlar och annat ogräs.

Vi kollade klart på Wallander- Brandvägg och det var rätt intressant den andra delen. Det handlade om en stor global hackerattack mot världens alla banker och ekonomiska system. De som stod bakom ville skapa en mer rättvis värld genom att alla pengar i hela världen skulle förlora sitt värde. Kanske en fin tanke att vi skulle ha en mycket bättre värld om alla bankuppgifter och all ekonmi i världen delitades, så skulle vi få en mer rättvis värld. Fast enligt vad poliserna runt Wallander sa så skulle det bli upplopp och fullständig anarki. he he, fast jag är väl själv rätt mycket för anarki själv också. ^___^ Fast jag kallar det för frihet - men andra  säger till mig att det jag kallar för frihet är ren anarki, avgudadyrkan och djurrättsterrorism.

Okunniga och dumma människor sätter stämplar på mig som "Pälsbög", "Djurrättsterrorist", "Räv-Rambo" och "Furry-Talliban" Men som sagt så ska man ta sådna öknamn som meriter istället och bevis på att jag är en jäkla stor djurvän! =^.^=

Men som sagt så är det okunskap från dem som säger det - för de är rädda för de förstår sig inte på mitt starka intresse för rävar och andra rovdjur och intresse för furry fandom!

Under seneftermiddan så har jag och Vixey cyklat till Hässleholm och tagit en fika och cyklade hem igen. Jordgubbsmilkshake var riktigt gott i värmen.

Nu ska jag hoppa in i duchen och duscha dammet ur pälsen och sen ska vi kolla på Beck - pojken i glaskulan.

Kram från Smirre