Yipp! Räven är online.

 Nya Favoriter på min FA!

Idag har jag och Danne och mor varit i Kristianstad, fikade där och handlade. Jag hittade en vit fin Lamborghini Aventador LP700-4!

Min Lamborghini på Svenska Tassar!

Foxes of TopGun!

På vägen hem lekte jag stridspilot i Forden. Bombade mål vid Vanneberga, förstörde flygplan på marken och sköt ner 3 MiGar, slog ut radar samt fällde napalm och clusterbomber över Hjärseke. I havet mellan Önnestad och Kristianstad så sänkte jag slagskeppet Rune! Alltså jag har en joystick med mig i bilen och sitter och leker att jag är en räv som är stridspilot i Foxylvanska flygvapnet och strider mot onda människor i Humanien.  Jag flög F-18 Super Hornet och YellowFox flög med som min rotle tvåa i en F-16 Fighting Falcon. Vanessa hade en annan flygrutt och flög F-22 Raptor och slog ut mål vid Önnetsad. Bl.a. deras flygfält och raffinaderier. Som sagt, man har inte roligare än man gör sig!

Nyheter!

Djurensrätt på Bokmässan i Götet!

Idag har dörrarna öppnats till den stora bokmässan i Göteborg. Vi finns på plats under hela mässan i monter A03:62. Där kan du t.ex. köpa den nya boken Glass åt alla, spana in Rädda Djuren-klubben (bilden) och kl. 15-16 varje dag bjuder vi på kakfest! Hoppas vi ses!

Mera pälsarkultur!

Furryspel! Djur som slåss så pälstussarna yr! Mer info på SvF! 

84 åring hoppade från balkongen! Ja det är så kommunal omsorg ser ut idag. Total brist på empati och respekt! Det är bara tragiskt!

Skolor förstärker säkerheten efter barnvåldtäkter! Men det är väl inte konstigt att sådant händer i Sverige när vi har den idiotiskt trångsynta vapenlagstiftning som vi har i Sverige där föräldrar inte får skydda sina barn mot pedofiler och där djurägare inte får skydda sina djur mot djurplågare eller furries inte får skydda sig själva och varandra eller sina djur mot furryhaters. Eller medborgaren inte får skydda sin familj och sitt hem! Denna lagstiftning som vi har där knappt någon medborgare får äga ett vapen eller bruka det för att skydda sig själv och de sina - är just orsaken till att pedofiler, djurplågare, furryhaters, rånare, våldtäktsmän osv får härja fritt i samhället. Om det fanns något som hette civilkurage och vett - så skulle föräldrar och andra medborgare beväpna sig och patrullera runt skolan och där barnen är för att skydda barnen mot pedofilen/pedofilerna precis som det borde vara självklart att djurrättsaktivister, djurägare och furries skulle få äga och bära vapen för att skydda djuren och skydda varandra och sig själva!

*Kram!*