Yipp! Räven är online.

Såg i kväll att Luskwood har fått upp sidan i sin  helhet nu så även deras fursuits finns med. jag skulle vilja skaffa en sådan här fursuit, men vet inte riktigt hur jag ska göra för att beställa en online.

Har varit i Luskwood en stund i kväll! =^__^=

Träffade en rävinna och en skunk där bl.a. ^__^

Tengu och Clinton var också där. ^__^

Gjorde Vanessa sällskap! ^__^

På jobbet idag så kom Vovvas ägare och hämtade henne, hjälpte till att lasta in Vovvas korg i bilen. Jag och Olle har gått med hundar under eftermiddan och under förmiddan har vi tvättat chefens bil och tvättat hästsläpen utvändigt och invändigt.

I går på jobbet så gick vi med hundar och drog upp ogräs vid hundhuset samt inne i hundgårdar, Olle körde röjsåg också.

När vi kom hem i går så kollade vi på film från när jag var liten och vi kollade på filmen "Hihivagullit" som jag och Palle gjorde när jag var 11 år.

Kram från Smirre