Yips! Smirre är online.


Torbjörn, Danne och jag kollade på American Guns i kväll och käkade jordnötter, det är ett spännande och intresant program om skjutglada Amerikaner som modifierar och designar vapen. Bl.a. så fick jag se hur raketerna till en Amerikansk bazooka ser ut, har ju flera gånger skjutit med sådan i spel men då ser man bara rökstrimman av raketen och när den träffar... BAA-BOOM!

Raketen är betydligt mindre än jag trode, ca 20 cm lång och 3 cm tjock!  :-P


 8-) Internet! 8-)

Malmerfors RÄVSERIER är uppdate och det verkar verkligen bli krig mellan rävarna och vargarna!

Ritade en SERGAL i går och laddat upp den på FA i kväll samt fått en ny vän på FA, en räv det också! =^.^=

Furries in uniforms!

I höst släpps det nya och häftigaste CoD hitentills, Black OPS 2!

Hoppas Tomten har det med sig som julklapp! Skulle bli mycket glad för det, samlar ju på CoD-spelen! =^.^=

Flashanimerad tecknad serie på furrytema! THUNDERPAW! 


I skolan har jag i Svenska arbetat med Anne Frank! Det var en Judinna som skrivit en dagbok om sitt och sin familjs liv och hur de fick gömma sig för Nazisterna och hur hon sen hamande i koncentrationsläger och hennes liv där fram till att de allierade besegrade Tyskland och hon släpptes fri. Historien finns som 10 minuters filmklipp på YouTube och klippen är 19 stycken, tittat på ett par stycken varje dag i skolan. Klart en gripande berättelse om något väldigt alvarligt som hänt i modern tid - förintelsen - och det är skrämmande att ungdomar idag kan förneka förintelsen, jag tror den har skett och det emsta som skildrats kring den är sant men också att vissa saker om förintelsen är överdrivna. Iaf så tror jag den har skett och tycker det är en mycket tragisk och alvarlig sak i Eurpopas blodiga historia. Går man till nyliga händelser så det som hände i Forna Jugoslavien på 90-talet och Saddam Husseins utrensning av Kurder så har den moderna människan inte lärt sig så mycket av vad som hände i Tyskland på 30 och 40 talet eller vad som händer helt lagligt i djurförsök och på minkfarmer idag 2012 i Sverige - så konstaterar man bara det att människan är och förblir den ondaste och grymmaste varelsen på Jorden!


Igår var Olle och jag i Kristianstad och gjorde ett ärende - när taxin skulle hämta oss så hade den försvunnit ur Skånetrafikens datorer och Olle och jag fick traska genom ett regnigt och blåsigt Kristianstad, vänta länge på ett tåg som gick till Hässleholm och han med sista bussen hem till byn där jag bor - kom hem sent och var våt i pälsen och frusen - inte alls kul nej.  :-(


Varit i skolan på förmiddan idag och på eftermiddan så har danne, torbjörn och jag fixat och grejat här hemma. Torbjörn och jag lagade mat och gjorde grönsakslåda med kyckling i ugnen.

I går så hackade vi en ränna framför huset som vi fyllade med singel och när den torkat så blev det riktigt fint!


Pillat lite med min stad Vulpesholm på SimCity och fick en överflygning av 5 gula F-16 igen, man tackar! =^.^=


Varit lite på Second Life i kväll också!

Var på Club Furzona ochh hängde med några andra furries där.

Ska snart knoppa.

*Kram!*