Hej!

Smirre vid datorn denna tisdagskväll!

Nya favoriter på min FA!  1  2  3

Måsen och jag har varit på skyttet och jag sköt riktigt bra, fick hjälp att räkna ihop mina poäng och jag har kvalificirat mig att köpa loss lilla medaljen i brons och silver. Skjuter jag lite bättre till kan jag ta guld! =^_^=

Roligt att jag blivit så bra på att skjuta! =^_^=

Tävlar dock bara mot mig själv och för att jag tycker det är kul, samt träna upp mig så jag ska bli ännu mer stadig på tassen när jag sen utför mina virteuella stridsuppdrag på datorn!

RÄVAR! =^_^=

Furries!

TOP GEAR TESTAR BILAR MOT JETSTRÅLE FRÅN BOEING 747!

DJURRÄTT!

För en månad sedan räddade vi 243 chinchillor från en pälsfarm. Hjälp oss fortsätta rädda djur genom att bli månadsgivare.
SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad till Djurrättsalliansens livsviktiga arbete.
Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.
Ett stort tack för ditt stöd - det gör skillnad!

Den 28 november är det Pälsfria fredagen! Under hela denna vecka kommer vi därför att belysa pälsdjursindustrin i Sverige och internationellt samt berätta om vårt arbete för en pälsfri handel.

I år lyfter vi särskilt fram att fler och fler butiker ansluter sig till vår pälsfria lista – PÄLSFRI HANDEL - och därmed tar ställning mot pälsindustrin. Det är en stor seger för pälsdjuren och för alla som engagerar sig för de djur som dödas för sin päls!

Idag kan du läsa mer om vad som händer i Sverige och hur vi genom politiska påverkan jobbar för en avveckling av pälsdjursfarmningen!

NYHETER!

Utredning om händelsen i varghägnet på Kolmården för ett par år sedan går mot sitt slut!

Skolan vägrar låta Ragnar, 15, vara Lucia! - Låt han få vara lucia om han vill, väldigt trångsynt att inte låta han få vara det! När jag gick på Lekis så var jag pepparkaksgubbe ena året och lucia andra!

13 åring tvingades föda barn efter våldtäkt!

*Kram!*