Kan ju inte ha undgått någon detta om lagar fattade i USA som heter SOPA och ACTA och ja det är några riktiga sopor eller soprötter som förhindrar demokratin genom att försvåra för användare på Internet - där med inte sagt att man ska bära sig illa åt på Internet bara för att man kan eller att man ska göra så artister och filmskapare går i bankrutt - men vi får inte heller låta maktens stöveltramp och faschism kväva mötesfriheten och åsiktsfriheten och möjligheterna till kultur som Internet är den svär som gör detta möjligt. Furry Fandom hade inte varit vad det är om inte Internet hade funnits och så är det med alla sorters subkulturer och Internet är demokarti på 2000-talet där alla kan göra sin röst hörd och protestera mot orättvisor och förtryck som exempelvis djurplågeri och överförmynderi - utan att mötas av batonger, tårgas och bly från dem som makten har.

2001 i Göteborg minns vi så väl och hur pamparna som äger polisen och har köpt sin makt och tror sig äga andra människor och övriga varelser tänker. Folket gjorde uppror mot "Landsförrädarna och Satans lakejer" = EU topmötet men slogs tillbaks med batonger, tårgas och kulor.

Hos de gamla Inkaindianerna stod hakkorset för solen och det heligaste som fanns. För 60 år sedan fick hakkorset här i Europa betydelsen för ren ondska,  folkmord och förintelse i gaskammrarna i Auswitsch av 6 000 000  Judar, Romer, Handikappade med flera grupper.

Idag 2012 så döljer sig hakkorset bakom bokstavskombinationer som - FRA, SOPA och ACTA!

Upp till kamp kamrater!

Rävar, vargar, katter och andra furs, djurrättsaktivister, punkare, anarkister, veganer, AFA, DBF, Syndikalister, Greenpeace aktivister, Anonymous, Djurgårdare och AIK-are och alla andra!

Tillsammans sida vid sida så ska vi slåss för vårt Internet!

The World War 3 is here and we shall win that!