Äntligen kommer tidelagen till stånd som förbjuder att människor förgriper sig sexuellt på andra varelser!

- Roten till det onda är dock att människan anser sig stå högre än andra djur och det är fascism att samhället präglas en sådan syn och fullständigt oacceptabelt! Tidelagen är iaf ett steg i rätt riktning - men det är sjukt att det tidigare varit tillåtet för människor att våldta andra varelser!

Nu har förbudet mot sexuella övergrepp mot djur äntligen röstats igenom i riksdagen och kommer träda i kraft den 1 april.
Den främsta anledningen till det är Djurrättsalliansens kampanj "Stoppa djursexet" där vi under 2007-2008 infiltrerade ett nätverk som sysslade med tidelag. Allt material överlämnades till Expressen som gjorde en veckolång serie om det som avslutades med löpsedeln "Ministern backar - ska förbjuda sex med djur!".
Det var inte tillräckligt för oss. Politikerna hade blundat för denna fråga tidigare och vi bestämde oss för att visa upp sanningen så en gång varje vecka stod vi utanför riksdagen med bilder och plakat. Vi höll tal och pratade med politiker, många som inte ens visste om att det fortfarande var lagligt att förgripa sig på djur. Det var ett intensivt lobbyarbete som också involverade skrivelser, debattartiklar, protestmail och mycket annat som slutligen lyckades.
Vi anordnade flera enorma demonstrationer runt om i Sverige mot de sexuella övergreppen för att visa att vi är många som vill se ett förbud och ropade "Djursex är lagligt 2008 - Sveriges regering förtjänar en smocka. Här kan du se en video från vår demonstration på Djurens dag 2008:

Men det räckte inte för oss. Vi såg till att alla hemsidor och forum där nätverket diskuterade och planerade övergreppen stängdes. Väl medvetna om att det inte kommer stoppa de mest drivande personerna i nätverken så gav vi oss också efter dem. En av huvudpersonerna var en kvinna i 40-års åldern som tränade hundvalpar att medverka i porrfilmer som hon och hennes man spelade in. Hon hade levt under pseudonymen Zenya på internet, men vi lyckades spåra upp henne, konfrontera henne och få henne att stänga ned forumen och upphöra med sin kommersiella verksamhet. Vi har även spårat upp och kontaktat ett stort antal andra förövare och håller än idag koll på många av dem.

Trots att förbudet kommer att träda i kraft så vet vi att de sexuella övergreppen mot djur kommer att fortsätta. Därför fortsätter vi spåra upp förövare och kommer lämna över all vår information till polisen, och förhoppningsvis kan vi få dem dömda till fängelse upp till två år. Stöd vårt fortsatta arbete för djuren genom att bli månadsgivare. SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad till Djurrättsalliansens livsviktiga arbete. Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.

Varje djurägare och förälder borde självklart ha rätt att äga och bruka vapen för att skydda sina djur och sina barn! I USA har man ju länge haft denna rättighet eller snarar skyldighet att få bruka vapen för att skydda de sina! Obama vill tydligen förbjuda vapenrätten men många i USA protesterar mot förbudet och jag med dem! Länk!

Jag anser att djurägare, föräldrar och furries ska få äga och bära vapen för att skydda sig och de sina!
Om jag hade fått äga ett automatvapen och sett någon bära sig illa åt mot något djur, mot någon furrie eller mot ett barn - så hade jag inte tvekat att skjuta verkanseld mot personen i fråga och det hade varit min skyldighet att göra det för att skydda djur, furries och barn!