FOX POWER PARTY! Animal Liberation! Furry Revolution! PARTY HARD! PAWS! PAWS! PAWS!

FOXES RULES! Var hälsad Räv från Gamlaskogen och Inari!  ;-)
 Love!Yips! Smirre här!

Har varit på The Ark i kväll! =^.^=
Träffade vargen Zenan, Rico och några andra där. ^__^Var bra musik - "Nothing for monney!" så jag och några andra furries dansade och hade kul, bl.a. en stor ståtlig varginna med en snygg hatt och en annan mindre vargkille dansade där! Draikar syntes dock inte till.

Ätit kvällsmat och sen pillat lite med min stad - "Vulpesholm!" på SimCity Social på FB!Strukturerat om i industriområdet, bl.a. så sålde jag textilfabriken för den gick rätt dåligt och där byggde jag ett fint bostadsområde och en fin fontän och sen fixade grafittivägg till ungdomarna och bland villorna runt datorfabriken så sålde jag en och där byggde jag ett Japanskt The-ceremonihus kombinerat tempel.Norra stasdelen växer också och med forskningen kring rymdskeppet och aliens så byggs ett UFO-center sakta men säkert fram.

*Kram!* från Smirre