Yipp! Smirre här...

Känns roligt att jag nu äntligen ska få åka till Japan och att min vän hänger med, fast han skulle åka med ett annat plan så vi ses i Tokyo och kollar på saker tillsammans! ^__^

Har varit på The Ark i kväll.

Var bra musik så jag dansade och hade kul.

Gjorde en annan räv sälskap.

Kollade runt lite fast ingen badade.

På gården har jag gått med hudnar idag på förmiddan och på eftermiddan har jag varit på fotvård i Bjärnum och sedan har jag och Marrianne handlat. På gården har vi en bun hund som är rund som en boll, som har sele och drar något kopiöst. Är en söt hund men jättejobbig att gå med. :p

I går så var jag och Olle på gården och vi gick med hundar samt städade två boxar i gamla hundhuset. Var på den frigörande dansen på Hässleholmsgården på kvällen och jag hade rävsvansen och örondiademt på mig. Har ju planer på att göra ett nytt örondiadem då det jag har är lite trasig så ena örat viker sig ner. (se tidigare inlägg på bloggen och forumet.) Glad att det tas så positivt på dansen att jag har rävatributen på mig när jag dansar och det är ju som sagt frigörande dans och jag känner mig mer fri när jag går in i rollen som räv.

Ska snart knoppa.

Kram från Smirre