Yips! Smirre här...

Varit på fotvård i Bjränum och fått tassarna vidgjorda idag och fixat med lite saker i Hässleholm.

Ikväll har jag varit på Second Life! =^.^=


Hängde med Luskwoodgänget en stund! ^__^
Var sen på The Ark och dansade med en örn och två katter! ^__^


Hållit på att bygga på min stad och som jag låg och funderade i morse så gjorde jag stadplaneringen för den nya ombyggnaden av stadsdelar! ^__^ Populationen ökade!


Investerade i en bättre och mer avancerad kemisk fabrik och flyttade möbelfabriken till andra sidan av staden! Dock påpekade Alfonso att det inte är så smart att ha en kemisk fabrik nära bondgården. Vi får hoppas att den inte släpper ut några farliag ämnen.  =-O

Hur som helst när jag köpt mark österut så ska jag flytta industrierna dit med bra förbindelse till järnvägen!


Ändrade lite på gatorna i norra delen av staden och planterade ett redwoodträd samt flera andra träd och gjorde planteringar och gågata medmera. Snabbt steg populationen och jag har över 4000 invånare nu i staden. Enligt Geten så behövs inte diamanter för att köpa mark men landpermits. Torbjörn får hjälpa mig att få sådna och förklara hur jag använder dem och så behövs pengar också. Iaf så ser ni Mercedsskylten? den ska jag med tiden byta ut mot en stor plattskärm för filmvisning i staden. Det kommer öka populationen om något. Dock kostar den 16000 betalenheter. ^__^

Nu ska Alfonso och jag ut och gå en kvällspromenad!

*kram!* från Smirre