Skrev ju innan om den stora staden New Tokyo som ligger på ett ö-rike tillhörande Foxylvanien där både rävar, sergaler och vargar bor, lever och arbetar.

Tassköping ligger vid kusten på Foxylvanska fastlandet, det byggs och utvecklas en hel del i Tassköping också. B.la. så den 666 våningar höga Beast Tower på en ö utanför Tassköping har ju varit Tassköpings högsta byggnad nu fram till Mars 2015, vilken byggnad nu slagits med den 1240 våningar höga "SERGAL MILLENIUM TOWER" - som är en stad byggd på höjden, den är väldigt lyxig och modern och allt finns i tornet. Här har dock bara Sergaler tillträde men runt finns flera centrum och nöjesställe där alla djur har tillträde! SMT sträcker sig över molnen!

Här är nya hamnen för passagerarfartyg och även för rika djurs lyxjayakter. hamnen är i stort sett robotiserad vad gäller hantering av gods och tågtrafik etc. 5 Maglevtågsbanor förbinder hamnen med Tassköpings civila flygplats.

I den norra delen av Tassköping är Vargarnas Militära HQ färdigt, det är 312 våningar högt och är fullt med all modern och taktisk utrustning!

En bit från hamnen ligger dessa nybyggda 7 stjärniga lyxhotell för de rikaste djuren!

Tassköpings nya Mediacenter för flera nya TV kanaler och Internet!

I centrum av Tassköping ligger dessa nya hus, det är både bostäder och kontor.

även i centrum ligger detta lyxiga cassino för rävar!

En del sådana här bostadsmoduler förs upp, varje sektion innehåller 480 lägenheter, 20 affärer, 2 badanläggningar och 5 biografer samt 4 gym. Delarna har snabba maglevhissar som går både lodrätt och vågrätt. Samt allt är fiberuppkopplat och lägenheterna är rätt lyxiga, Yacuzzi och toppmodernt kök är standard.

Tassköping - Staden som byggs mot framtiden!