Yipp! Smirre här.Hästköttsskandalen är verkligen en skandal, liksom i ett civiliserat samhälle så äter man inte hästkött, precis som man inte äter rävkött, hundkött, kattkött osv. Fast människokött skulle jag kunna tänka mig att äta eftersom jag anser mig vara en räv och en räv är ett rovdjur och för att människorna gör så mycket ont mot både rävar och andra djur och så borde vara skyddsjakt på människor och en människoskinnsfäll som matta på golvet i en rävlya är ju alltid mysigt! (Jag är sarkastisk för er som nu inte fattar det.)

Iaf så har ju det här med hästköttsskandalen inte undgått någon men om folk är mest upprörda över att man fifflat med innehållsdeklaretionen eller över att det är just hästkött, det kan väl vara olika från person till person. Iaf så tycker jag att hästar är sällskapsdjur precis som hundar och katter så det känns fel att äta hästkött ja och jag mår illa av bara tanken på att det kan ha varit hästkött i det jag ätit. Fast man borde kanske bli vegetarian istället men det är få grönsaker som jag tycker om det är typ bara tomat, banan, annanas, majs, potatis, appelsin, vindruvor och gurka som jag tycker om från växtriket och jag är en stor älskare av korvar, kyckling, fisk och äter tom sushi när jag får chansen till det. Men sushi är klart bäst i Japan för det finns ju så många sorters sushi att välja på och sushin som är här i Sverige är inte som den som serveras i Japan. Iaf så är sushi fantastiskt gott och man behöver inte äta så extremt mycket heller för att bli mätt.

Kött i Japan är däremot väldigt dyrt då Japan lever mycket på sitt fiske då Japan består av flera ö-ar och har hav på alla sidor.

Mvh: Smirre