Yipp! Räven är online.

Har varit hos tandhygenisten idag och fått bortplockat tandsten och polerat tänderna, har dock rätt ont i munnen men det går väl över tills i morgon.

Här hemma har jag och Vixey kollat på film, Behind enemys lines - som är en spännande film med verklighetsbakgrund och sen har jag och Vixey varit ute och gått en promenad, vi gick upp dit där jag och min moder såg en varg år 2000 när vi var ute med Jessi (hunden) som vi hade då.

Chattat med vänner i kväll och en av mina vänner hade ett speciellt program som kunde översätta chatttext till en massa olika språk, bl.a. Japanska! ^__^

Har varit på Second Life en stund i kväll! =^.^=

Poolen i Luskwood är modifierad! ^__^

Var lite social med en av de nya vargarna som är i Luskwood! ^__^

Var sedan på nöjesställena och hade trevligt. =^.^=

Ska snart knoppa.

Kram från Smirre