Yips!

Varit supertrött för jag har inte sovit på snart två dygn pga strul med sinad brunn och annat strul och att jag såg på Tv att någon jävla störd person har gått på stackars hästar med kniv igen. Alltså, man blir uppriktigt både rädd, bestört och väldigt ledsen att någon rent ond individ kan göra något sådant irl. Men nu ska vi inte prata om vad idioter gör utan bra saker!

iaf så kommer Torbjörn i morgon och han vet nu vad felet är. Det är inte Second Life som ät trasigt utan drivrutinerna för mitt garfikkort som inte är uppdaterade på länge och därför funkar det inte med Second Lifes grafik. Så i morgon ska Torbjörn logga in som admin och göra uppdateringar och fixa så datorn är tipp topp! Mycket tacksam för det.

Varit i skolan idag och gjort en del arbete i Svenska och sen i kväll har jag och Alfonso röjy bort sly och annan vegetation med maschete där vi ska göra djupborrade brunnen och det blir billigare än vi trode. kan dock dröja ca 2 veckor innan allt är klart och funkar men med jupborrad ner i urberget så kommer vi aldrig vara utan vatten igen.

Nu måste jag iaf se till att sova så jag kan tänka klart i morgon. Nu är jag supertrött och känns som om jag vore full.  :-P

*Kram!* från Smirre